Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.08.2021

Ταύρε, δυναμικό Σ/Κ με μπόλικη ενέργεια για το ζώδιο σου και αρκετά ερωτική διάθεση εκτός των άλλων, αφού υπάρχουν πιθανότητες και για ξαφνικές γνωριμίες.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέοι διασκεδάζουν σε μπαρ.
Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Προσανατολισμένο στα πρακτικά το τελευταίο weekend του Αυγούστου, σε βοηθά να οργανώσεις την επάνοδο στην «ρουτίνα» σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αφήνει και χώρο για διασκέδαση.

Ταύρος
Δυναμικό Σ/Κ με μπόλικη ενέργεια για το ζώδιο σου και αρκετά ερωτική διάθεση εκτός των άλλων, αφού υπάρχουν πιθανότητες και για ξαφνικές γνωριμίες.

Δίδυμοι
Με so so διάθεση σε βρίσκει το Σάββατο και μάλλον προτιμάς πιο ήρεμα πράγματα και λίγο παραπάνω ύπνο (αν τα καταφερεις βέβαια) καθως you need to rest.

Καρκίνος
Το τελευταίο officially Σάββατο του φετινού καλοκαιριού μάλλον σε βρίσκει out and about με φίλους, σύντροφο και καλή παρέα, ίσως και σε κανένα ταξιδάκι της τελευταίας στιγμής.

Λέων
Πρακτικά θέματα στα επαγγελματικά ή σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να απορροφήσουν αρκετό από τον χρόνο σου σήμερα, οπότε «ρύθμισε» τον εαυτό σου στο flexibility mode

Παρθένος
Με τις καλύτερες προδιαγραφές υποδέχεσαι το τελευταίο weekend (τυπικά) του καλοκαιριού, έχοντας περισσότερη εξωστρέφεια και την όρεξη να αλλάξεις παραστάσεις, ιδανικά κάνοντας ένα ταξιδάκι.

Ζυγός
Ίσως χρειαστεί να κανείς κάποιες πρακτικές δουλειες σήμερα, σχετικές και με τα οικονομικά, π.χ. να τακτοποιησεις λογαριασμους και οφειλές που λήγουν στο τέλος του μήνα, έχοντας όμως ταυτόχρονα και όρεξη να ξοδέψεις για να περάσεις καλά.

Σκορπιός
Μην χάσεις οποία ευκαιρία προκύψει, π.χ. κάλεσμα σε εξοχικό, short trip κ.λπ. για να περάσεις όμορφα με παρεα το τελευταίο γουηκ εντ του Αυγούστου.

Τοξότης
Μάλλον θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα, κάνοντας π.χ. μερικές ώρες δουλειά στον υπολογιστή, μιλώντας όμως παράλληλα στο chat με φίλους και γνωστούς.

Αιγόκερως
Το τελευταίο καλοκαιρινό Σ/Κ προμηνύεται ενδιαφέρον και σίγουρα θα έχεις επιλογές να δεις αγαπημένα πρόσωπα, να κάνεις κοινές δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ με τα παιδιά σου, διασκεδάζοντας και στο ερωτικό κομμάτι.

Υδροχόος
Το Σάββατο σου βγάζει μάλλον μια αίσθηση κούρασης ή και λίγης ακεφιάς, με την έννοια ότι μάλλον προτιμάς να αράξεις παρά να γυρνάς πέρα-δώθε. Oh, well.

Ιχθύες
Best choice γι’ αυτό το τελευταίο Σ/Κ του Αυγούστου θα ήταν ένα ταξιδάκι, ακόμα όμως κι αν δεν «βγαίνει», η κοινωνικότητα σου «εγγυάται» ότι θα περάσεις όμορφα με τα άτομα που αγαπάς.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ