Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27.08.2021

Αιγόκερε, έλεος με τα «θα έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν μου έλεγε...». Έχεις κι εσύ δικαίωμα στο λάθος, ακόμα και στο «χοντρό».

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γυναίκα στη θάλασσα.
Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Όταν ένας άνθρωπος, ακόμα και πολύ κοντινός, σε επηρεάζει σταθερά αρνητικά στο συναισθηματικό κομμάτι, μάλλον είναι καλή ιδέα να αναθεωρήσεις το πόσο χρόνο περνάς μαζί του.

Ταύρος
Μην νευριάζεις εκ των προτέρων με κάτι που μπορεί απλά να είναι στο πεδίο των «πιθανοτήτων». Απόκτησε λίγο μεγαλύτερη αντοχή στο να δεις πως θα εξελιχθούν στο τέλος τα πράγματα.

Δίδυμοι
Το διπλοτσεκάρισμα, μολονότι είναι καλό σαν θεωρία, δεν πιάνει ωστόσο πάντα όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις, όπου «τα πάντα ρει».

Καρκίνος
Μη νομίζεις, θέλει κουράγιο για να αγαπήσεις κάποιον που σε αγαπά αληθινά. Ειδικά αν έχεις μάθει στα «ημίμετρα».

Λέων
Όχι, δεν είσαι εσύ ο περίεργος και ο «αντιδραστικός» αν όταν απλά διαφωνείς λέγοντας ήρεμα και τη δική σου γνώμη ο άλλος «στραβώνει». On condition ότι την λες ήρεμα.

Παρθένος
Η διαρκής low key υποτίμηση των απόψεων και των συναισθημάτων σου ακόμα και με «χιουμοριστικό τρόπο», είναι βασική ένδειξη ότι ο άλλος ουσιαστικά δεν σε υπολογίζει και πολύ.

Ζυγός
Μην συνδέεις την προσωπική σου αξία με τις εκτιμήσεις του συντρόφου σου, άσχετα από τα άλλα επιτεύγματα που έχεις πετύχει στην ζωή σου. Μεγάλη παγίδα.

Σκορπιός
Το συνεχές πατρονάρισμα που «εφαρμόζεις» στους γύρω σου «από ενδιαφέρον», μάλλον είναι ένας από τους τρόπους για να ελέγχεις διαρκώς τα πάντα. Μεταξύ μας τώρα.

Τοξότης
Για να σε σέβεται ο άλλος, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι και εσύ. Όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη, με την συμπεριφορα σου.

Αιγόκερως
Έλεος με τα «θα έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν μου έλεγε...». Έχεις κι εσύ δικαίωμα στο λάθος, ακόμα και στο «χοντρό». 

Υδροχόος
Επίκριση και φιλία, έννοιες ασύμβατες. Εκφράζω άποψη όταν ερωτηθώ, πολύ καλύτερα.

Ιχθύες
Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις πάνω «στην τρέλα σου», καθώς η κρίση σου αλλοιώνεται από τα συναισθήματα που εκείνη την ώρα σε πιέζουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ