Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 23-29 Αυγούστου 2021

Λέοντα, το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8) σε βοηθά να εκφραστείς με σαφή τρόπο στα ερωτικά, συζητώντας αρμονικά για το μέλλον της σχέσης σου με τον άνθρωπο σου

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λέων

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23-29 Αυγούστου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο από χτες αργά το βράδυ σηματοδοτεί ουσιαστικά για πολλούς το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στην γνωστή ρουτίνα. Είναι όμως και μια καλή ευκαιρία για να οργανώσεις και μια επανεκκίνηση στο κομμάτι της υγείας σου, καθώς εκεί βρίσκεται και ο κυβερνήτης σου Άρης αλλά και ο Ερμής, κάνοντας ένα detox από τις διατροφικές κρεπάλες, ένα τσεκ απ για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός σου κ.λπ. μπαίνοντας με βέλτιστη φόρμα στη νέα σαιζόν. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδωνα (25/8) μπορεί να κάνει λίγο πιο «άχαρη» αυτή την μετάβαση στην καθημερινότητα σου, βγάζοντας αρκετό άγχος για το «τι σε περιμένει» στη δουλειά, αλλά και μια δυσκολία στο να το βρεις και πρακτικά, καθώς το μυαλό σου θα είναι ακόμα στις «αμμουδιές». Η έλλειψη συντονισμού μπορεί να φέρει και λάθη απροσεξίας γι’ αυτό φρόντισε το λιγάκι. Στα αισθηματικά τα πράγματα αναμένονται ελπιδοφόρα ώστε μια γνωριμία που γίνεται τώρα να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση με τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8), ενώ όσοι είναι ήδη together θα συσφίξουν δεσμούς, χωρίς να αποκλείονται αποφάσεις που πάνε την σχέση «παρακάτω», όπως μια συμβίωση ή και μια είδους επισημοποίηση, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από χτες το βράδυ αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου στα ερωτικά και την όρεξη σου να ασχοληθείς με δημιουργικά σχέδια και πρότζεκτ, όπως επίσης και θέματα παιδιών αν είσαι γονιός. Γενικά φαίνεται πως εισπράττεις μεγαλύτερη χαρά από την καθημερινότητα σου, παρά τις όποιες συνθήκες, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πράγματα που σου αρέσουν και σε γεμίζουν, όπως χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) δείχνει ότι σε απασχολούν ορισμένα ζητήματα στα αισθηματικά, όπου φαίνεται πως υπάρχει μια αβεβαιότητα η οποία δεν σε αφήνει να βγάλεις στέρεα συμπεράσματα. Ίσως η άλλη πλευρά «σε παίζει» λιγάκι ή στέλνει αντικρουόμενα μηνύματα, ή μπορεί εσύ να μην είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι αισθάνεσαι και τι ακριβώς ζητάς από αυτή την σχέση. Επίσης, χρειάζεται λίγη προσοχή σε νέες γνωριμίες αφού θα υπάρχει η τάση να εξιδανικεύεις το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου καθώς και για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και από τις δύο πλευρές, που ικανοποιούν μάλλον περισσότερο μια ιδεατή εικόνα στο μυαλό σας, δημιουργώντας προσδοκίες που μπορεί στη συνέχεια να φέρουν απογοήτευση. Το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα (26/8) θα ξεκαθαρίσει στην πορεία τα πράγματα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο από χτες το βράδυ φαίνεται πως έχεις ανάγκη από λίγη ιδιωτικότητα μέσα στην καθημερινότητα σου, ξεκλέβοντας χρόνο για να ηρεμείς αυθεντικά, ενόσω θέματα οικογένειας και σπιτιού θα συνεχίσουν να απορροφούν αρκετή από την ενέργεια σου, καθώς εκεί βρίσκεται και ο Άρης αλλά και ο Ερμής. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) μάλιστα χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να βγάλει μια ασυνεννοησία μέσα στο σπίτι (για μερικούς και στη δουλειά) ενώ μπορεί να ειπωθούν χοντρά ψέμματα και από τις δυο πλευρές ή λόγια που έχουν στόχο να πληγώσουν ( 3ο δεκαήμερο κυρίως). Το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8) είναι μια εξαιρετική συνθήκη για τα ερωτικά, που μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε μια γνωριμία που γίνεται αυτή την εβδομάδα ή που είχε γίνει πρόσφατα να εδραιωθεί και να εξελιχθεί σε μια «κανονική» σχέση (1ο δεκαήμερο κυρίως). Είσαι πιο direct στο τι ζητας από μια συντροφική σχέση, γεγονός που διευκολύνει τα πράγματα, στέλνοντας και την κατάλληλη ενέργεια στους σωστούς αποδέκτες. Όσοι είναι ήδη μαζί δεν αποκλείεται να πάρουν αποφάσεις για να επισημοποιήσουν την σχέση τους ή να την προχωρήσουν μέσω μιας πρακτικής κίνησης, όπως είναι η συμβίωση.


Καρκίνος (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο η καθημερινότητα σου αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς και ανάλογα με την φάση που σε πετυχαίνει, διακοπές ή not, μπορεί να φέρει περισσότερες μετακινήσεις για ταξίδια και διασκέδαση ή επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις για τα επαγγελματικά αντίστοιχα. Έχεις γενικά πολλά να πεις, να δεις, να κάνεις και να προετοιμάσεις, ωστόσο με την αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) χρειάζεται προσοχή μέχρι την Πέμπτη (3ο δεκαήμερο κυρίως), καθώς διαμορφώνει ένα κλίμα μπλεξίματος στις επικοινωνίες σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Άλλο θα θέλεις να πεις, άλλο θα βγαίνει, άλλο θα καταλάβει ο άλλος, με τα μηνύματα να μην είναι σαφή, φέρνοντας σύγχυση και αβεβαιότητα ή προκαλώντας και λάθη σε πρακτικά θέματα, γι’ αυτό έχε και τα μάτια σου στο τιμόνι όταν οδηγίες, αφού υπάρχει πολύ αφηρημάδα. Η παραπληροφόρηση και τα fake news «παίζουν» επίσης με αυτή την όψη, οπότε ας είσαι επιφυλακτικός σε ό, τι ακούς, όπως και σε «φουσκωμένα λόγια» σε πιθανά φλερτ, γιατί θα υπάρχει απόσταση λεγομένων και πραγματικότητας εν γένει. Το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα (26/8) θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις το κουβάρι στην συνέχεια.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Ήλιος εγκατέλειψε χτες το βράδυ το ζώδιο σου, αποχαιρετώντας για φέτος τα γενέθλια σου και από την καινούργια θέση του στην Παρθένο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά. Ήδη εκεί βρίσκονται ο Άρης αλλά και ο Ερμής πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοιτάξεις λίγο πιο αναλυτικά τα δεδομένα και τις κινήσεις σου, βάζοντας σε προτεραιότητα την εξεύρεση λύσεων σε χρονίζουσες εκκρεμότητες. Ωστόσο μέχρι τα μέσα της εβδομάδας πρέπει να είσαι προσεκτικός, αποφεύγοντας κάθε είδους ρίσκα με την αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα (25/8), ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Λάθος εκτίμηση καταστάσεων, μη ακριβείς πληροφορίες, αυταπάτες και εξαπατήσεις μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το οικονομικό σου balance, ενώ σίγουρα δεν είναι μέρες για σπατάλες. Προτίμησε την Πέμπτη για τέτοια ζητήματα, καθώς θα έχεις καλύτερο κριτήριο. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8) σε βοηθά να εκφραστείς με σαφή τρόπο στα ερωτικά, συζητώντας αρμονικά για το μέλλον της σχέσης σου με τον άνθρωπο σου, ενώ θέτει και τις βάσεις ώστε μια νέα γνωριμία να καταλήξει τελικά σε κάτι παραπάνω, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Χρόνια Πολλά! Το πέρασμα του Ήλιου από χτες το βράδυ στο ζώδιο σου σηματοδοτεί τα φετινά σου γενέθλια, δίνοντας σου ευκαιρίες να πρωταγωνιστήσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, μιας και στο ζώδιο σου βρίσκεται επίσης ο πλανήτης της δράσης Άρης αλλά και ο Ερμής. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα είναι περίπλοκη μέχρι τα μισά της, κυρίως στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (25/8). Δημιουργείται ένα «βραχυκύκλωμα» στην επικοινωνία με τους άλλους, καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους για να εκφραστεί, παραποιώντας ίσως και εσκεμμένα την πραγματικότητα, με την άλλη πλευρά να καταλήγει στο τέλος πληγωμένη ή «στα χαμένα». Ερωτηματικά σε σχέση με την ποιότητα και το μέλλον της σχέσης σου είναι πιθανά, ενώ πρέπει να αποφύγεις εξιδανικευμένες καταστάσεις αναφορικά με νέες γνωριμίες, παίρνοντας τον χρόνο σου για να καταλήξεις σε συμπεράσματα για το ποιόν άνθρωπο αξίζει να βάλεις στην καρδιά σου. Το τρίγωνο Ερμή - Ποσειδώνα (26/8) μπορεί να αποσαφηνίσει τα πράγματα, φέρνοντας και άτομα με τα οποία υπάρχει πολύ ισχυρή σεξουαλική αλλά και εγκεφαλική διέγερση (3ο δεκαήμερο κυρίως).


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο εντείνει την ανάγκη για ουσιαστική ξεκούραση από αγχωτικές καταστάσεις, ιδανικά μέσω της απόλυτης χαλάρωσης που μπορούν να προσφέρουν οι καλοκαιρινές διακοπές ή έστω μέσα από περισσότερο χρόνο που αφιερώνεις για τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς όμως να το εγγυάται κιόλας. Γεγονός είναι πως η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) μπορεί να φέρει μια δυσκολία στην καθημερινότητα σε πρακτικό επίπεδο (3ο δεκαήμερο), ιδίως αν «πρέπει» να βγάλεις δουλειά ενώ είσαι ακόμα σε mood διακοπών. Η συγκέντρωση δεν θα είναι με το μέρος σου, με αποτέλεσμα να τρέχεις «κυνηγώντας τον χαμένο χρόνο» στην κυριολεξία, αφού η αφηρημάδα εμποδίζει την ομαλή ροή σκέψης και δράσης, πηγαίνοντας σε πίσω στον προγραμματισμό. Ίσως πάλι κάποιος συνάδελφος να σου βάζει «τρικλοποδιές» ή να κάνει badmouthing σε τρίτους για’ σένα. Με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα έρθεις στα «συγκαλά» σου, διορθώνοντας τα οποία προβλήματα. Στα ερωτικά είσαι «γερά», καθώς με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8) αισθάνεσαι ασφαλής στην σχέση σου, με την άλλη πλευρά να αποδεικνύει εμπράκτως ενδιαφέρον και αφοσίωση, ενώ καινούργιες γνωριμίες έχουν τα «φόντα» να εξελιχθούν σε σχέσεις με διάρκεια, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καθώς ο Ήλιος πέρασε χτες το βράδυ στην Παρθένο, μάλλον έφτασε επιτέλους η ώρα να ασχοληθείς και με τίποτα άλλο πέρα από τα επαγγελματικά αυτό το καλοκαίρι, περνώντας ιδανικά τις διακοπές σου στην καλύτερη περίοδο ενώ οι περισσότεροι επιστρέφουν, απολαμβάνοντας την παρέα φίλων και συντρόφου. Με την αντίθεση όμως Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) δημιουργείται μια περίεργη κατάσταση σε διαπροσωπικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο κυρίως), με τα όρια μεταξύ φιλίας και αγάπης να είναι «ασαφή», προκαλώντας μπερδέματα αλλά και «ευσεβείς πόθους» που δεν αντανακλώνται απαραίτητα και από την απέναντι πλευρά. Το ίδιο μοτίβο μπορεί να συμβαίνει και σε μια νέα γνωριμία, όπου ίσως φτιάχνεις μόνο σου «σενάρια» για το άλλο πρόσωπο, βασισμένος περισσότερο σε φαντασιώσεις παρά σε actual facts. Για κάποιους αυτή η όψη βγάζει μια απογοήτευση για ένα άτομο στο οποίο είχες επενδύσει συναισθηματικά και που τώρα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο που σε πληγώνει, ενώ καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις με τον ταίρι σου για έναν φίλο ή και το αντίστροφο, γιατί θα προκύψουν χαζές παρεξηγήσεις. Όλο αυτό όμως είναι προσωρινό και με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα (26/8), το ένστικτο σου θα βοηθήσει να αποκαταστήσεις τα πράγματα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο δείχνει πως αν μη τι άλλο οι επαγγελματικές έγνοιες είναι εδώ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, μιας και ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται επίσης στο ίδιο ζώδιο, με τις απαιτήσεις να αυξάνονται επιστρέφοντας στην γνώριμη καθημερινότητα σου σιγά σιγά, συνάμα όμως και οι δυνατότητες να προχωρήσεις με τα σχέδια και τους στόχους σου. Προσοχή χρειάζεται μέχρι περίπου τα μέσα της εβδομάδας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις σε σχετικές συναντήσεις και επαφές, λόγω της αντίθεσης Ερμή - Ποσειδώνα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Επειδή η κρίση σου θα είναι θολή, μην βιαστείς να συμφωνήσεις και να «δέσεις στο μυαλό σου» την όποια πρόταση, καθώς τα πράγματα ενδέχεται να βγουν στο τέλος διαφορετικά απ’ ό, τι τα περίμενες, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε πλάνα για τα οικογενειακά. Από την Πέμπτη και έπειτα με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα έχεις μεγαλύτερη ικανότητα στο να διακρίνεις τι είναι προς το συμφέρον σου και να κινηθείς αναλόγως. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8) τονίζει την δύναμη που έχει η φιλία όχι μόνο στο να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και να χαίρεσαι από κοινού σε όμορφες στιγμές, αλλά και την πρακτική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει μέσω της απλής συζήτησης με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με το πέρασμα και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου από χτες το βράδυ, η διασκέδαση και τα ταξίδια είναι βασική προτεραιότητα σου, χαλαρώνοντας περισσότερο από υποχρεώσεις ή τουλάχιστον αντιμετωπίζοντας τις ήδη υπάρχουσες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σχεδιάζοντας παράλληλα νοητικά και πρακτικά τα πλάνα σου για τις σπουδές και τα επαγγελματικά. Η εβδομάδα όμως έχει αρκετό μπέρδεμα μέχρι την Πέμπτη σε επίπεδο συνεννοήσεων, επαφών και μετακινήσεων λόγω της αντίθεσης Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Λάθη απροσεξίας βγαίνουν εύκολα μέσα στην καθημερινότητα, ο προγραμματισμός «πάει περίπατο», με το μυαλό σου να δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί, έχοντας πιθανόν και τάσεις φυγής σε παραλίες και νησιά, ενώ και το ψέμα καλά κρατεί σε συζητήσεις με κοντινά σου άτομα. Με το τρίγωνο όμως Ερμή - Πλούτωνα (26/8) θα καταφέρεις να δεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Μια θετική εξέλιξη στην καριέρα σου με απτό οικονομικό αντίκρυσμα μπορεί να υπάρξει με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8), ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από χτες το βράδυ κάνει τα οικονομικά σου προτεραιότητα απο’ δω και πέρα και σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία Άρη και Ερμή θα θελήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό, «κλέβοντας χώρο» από την ψυχολογική σου ευεξία. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός μέχρι τα μέσα της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης Ερμή - Ποσειδώνα (25/8) που δημιουργεί ασταθές περιβάλλον στον συγκεκριμένο τομέα, λειτουργώντας απαγορευτικά για κινήσεις που ενέχουν ρίσκο, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Τα σενάρια πολλά, με την πιθανότητα να εξαπατηθείς εμπιστευόμενος «σειρήνες» που παρουσιάζουν παραπλανητικές ευκαιρίες, προτάσεις και λύσεις να είναι υπαρκτή, ενώ απόφυγε καλύτερα υπογραφές με τράπεζες, διακανονισμούς κ.λπ., αφήνοντας τες για την Πέμπτη και μετά, προσέχοντας ακόμα που αφήνεις ή ξεχνάς πράγματα αξίας και χρήματα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κλοπής. Στην προσωπική σου ζωή αντιθέτως δημιουργείται πιο στέρεο πλαίσιο με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου (23/8), καθώς αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ωριμότητα, νιώθοντας πιο άνετα με το κομμάτι «δέσμευση», ενώ και μια νέα γνωριμία, έχει τις προοπτικές για να «μείνει» μαζί σου αρκετό καιρό (1ο δεκαήμερο κυρίως).


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Εστιάζεις big time σε σχέσεις και συνεργασίες με το πέρασμα και του Ήλιου στην Παρθένο (από χτες το βράδυ) βάζοντας ίσως λιγάκι τις δικές σου ανάγκες on hold προκειμένου να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία, καθώς ήδη εκεί βρίσκονται Άρης και Ερμής. Η όψη αντίθεσης όμως που δημιουργεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου (25/8) διαμορφώνει μια περίεργη κατάσταση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Τα σενάρια άπειρα: η εξιδανίκευση από μέρους σου νέων προσώπων που συναντάς αν είσαι ελεύθερος ή αντίστοιχα το «εικονικό πλασάρισμα» του εαυτού σου για λόγους ανασφάλειας δεν βοηθά ώστε να διαμορφωθούν υγιείς συνθήκες δέσμευσης· πληροφορίες και γεγονότα που αποκαλύπτονται σχηματίζουν μια άλλη οπτική για τον άνθρωπο που εχεις δίπλα σου ή ψέμματα που ξεσκεπάζονται κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου προς το άλλο πρόσωπο, βγάζοντας απογοήτευση και πληγωμένα συναισθήματά. Αυτή η επιρροή είναι πάντως προσωρινή, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις μια σοβαρή συζήτηση αυτές τις μέρες, αφήνοντας την για μετά την Πέμπτη, όπου το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα μπορεί να οξύνει το ένστικτο σου και την ικανότητα σου να χειριστείς καλύτερα τις όποιες δυσκολίες.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ