Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02.08.2021

Παρθένε, η Δευτέρα έχει μεν τις απαιτήσεις της, αλλά και ο καύσωνας το ίδιο σε σχέση με το σώμα σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυνακείο πρόσωπο

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Είναι και η ζέστη, είναι και όλη η πίεση με τον Covid και δεν θες να καταπιέζεσαι άλλο μέσα στην καθημερινότητά σου. Ηρέμησε τον εαυτό σου και δείξε αυτοσυγκράτηση.

Ταύρος
Ο επαναπροσδιορισμός σχετικά με μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση είναι αναγκαίος όταν βλέπεις ότι το ίδιο πρόβλημα επανέρχεται ξανά και ξανά.

Δίδυμοι
Στο πεδίο των επαγγελματικών χρειάζεται να εστιάσεις στα δεδομένα, αποφεύγοντας να πάρεις αποφάσεις βασισμένος σε «ευσεβείς πόθους».

Καρκίνος
Είναι σημαντικό σήμερα να στηριχτείς στις εσωτερικές σου άμυνες, ηρεμώντας το μυαλό σου από καταστροφολογικές σκέψεις και ανασφάλειες που μπορούν να σε επισκεφτούν.

Λέων
Μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι στη δουλειά επειδή βαριέσαι να τακτοποιήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις, βγάζοντας εριστικότητα σε κάθε σου λέξη.

Παρθένος
Η Δευτέρα έχει μεν τις απαιτήσεις της, αλλά και ο καύσωνας το ίδιο σε σχέση με το σώμα σου, οπότε μην παραφορτώσεις το πρόγραμμά σου, καταπονώντας τον οργανισμό σου.

Ζυγός
Δεν βαριέσαι με τόση ζέστη να απασχολείς τη σκέψη σου με υποσυνείδητα συμπλέγματα και χίλιες δυo ανασφάλειες για τα προσωπικά;

Σκορπιός
Αν και δεν έχεις τη διάθεση να κάνεις συμβιβασμούς ούτε στα επαγγελματικά αλλά ούτε και στο σπίτι, μια τέτοια στρατηγική θα σε ωφελούσε περισσότερο σήμερα.

Τοξότης
Κανείς δεν θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του που είναι με την «στραβή» κουβέντα και την γκρίνια στο στόμα, πόσο μάλλον όταν έξω κάνει τη ζέστη της αρκούδας! Chill out.

Αιγόκερως
Μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου από αγχώδεις κατατάσεις στα οικονομικά βαραίνοντας την καλή ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Η κυκλοθυμία πολλές φορές οφείλεται και στην ανισορροπία σχετικά με τους στόχους που έχεις θέσει, όταν αυτοί δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην τρέχουσα πραγματικότητα.

Ιχθύες
Με «μπροστάρη» την λογική θα καταφέρεις να δαμάσεις την έμφυτη τάση σου για «ψυχολογικό χάσιμο» όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ