Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 07.07.2021

Σκορπιέ, δεν σηκώνεις άλλη καταπίεση, έλεγχο και «κακοζώισμα» από την σχέση σου, τα επαγγελματικά ή την οικογένεια

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-07-07-2021.jpg
© Alexander Shustov / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 7 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Στο κομμάτι της σχέσης με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη μπορεί να υπάρξει αρκετή ένταση ενώ, αν ήδη υπήρχαν προβλήματα, το πράγμα δυσκολεύει, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, με το ερωτικό ανικανοποίητο να «παίζει» πολύ σημαντικό ρόλο.

Ταύρος
Άτομα με τα οποία μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, σύντροφο, συνεργάτες, μέλη της οικογένειας, μπορούν να σου ασκήσουν έντονη (κατα)πίεση, δημιουργώντας προκλήσεις ή και συγκρούσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να σώσει τα πράγματα.

Δίδυμοι
Αισθάνεσαι ένα μπλοκάρισμα στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους γύρω σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη σύμπνοιας και καλού timing με το σύντροφο σου. Αν πάλι είσαι στα σκαριά μιας νέας γνωριμίας, παίζει «να φας άκυρο» από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό καλύτερα μην κάνεις τώρα κίνηση.

Καρκίνος
Ο τομέας των οικονομικών σου βγάζει στρες, και το όλο κλίμα δεν ευνοεί αυτές τις μέρες επενδύσεις και αγορές, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, ενώ και η συναισθηματική ένταση που νιώθεις μέσα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί επίσης να σχετίζεται και με τα οικονομικά.

Λέων
Η αντίθεση που κάνει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Κρόνο βάζει στο «μικροσκόπιο» σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο και πιθανώς να υπάρξουν σκληρές αποφάσεις για μια κατάσταση που «χωλαίνει» εδώ και καιρό. Η απογοήτευση θα είναι έντονη, ενώ αν είσαι μόνος, ο φόβος σου για το κομμάτι της «δέσμευση» δημιουργεί αυτοσαμποτάζ στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος
Ο τομέας της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης χρειάζεται προσοχή με την αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου, γιατί το καθημερινό pressing στη δουλειά αλλά και οι κακές συνήθειες μπορεί να βγάλουν προβλήματα, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Πάρε χρόνο για’ σενα φροντίζοντας τον εαυτό σου.

Ζυγός
Δυσανασχετείς και πιέζεσαι αναφορικά με μια προσωπική, φιλική ή και επαγγελματική σου σχέση, αμφισβητώντας αν αυτή αξίζει την εμπιστοσύνη και την υπομονή που έχεις δείξει, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος και το «ψάχνεις», η άλλη πλευρά μπορεί να σε «κόψει» απότομα, πικραίνοντας σε.

Σκορπιός
Δεν σηκώνεις άλλη καταπίεση, έλεγχο και «κακοζώισμα» από την σχέση σου, τα επαγγελματικά ή την οικογένεια, καθώς «κοντεύεις να σκάσεις» από το στρες, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο. Σε ορισμένες περιπτώσεις η ρήξη θα είναι αναπόφευκτη, λειτουργώντας μάλιστα απελευθερωτικά.

Τοξότης
Είσαι ολίγον τι «ράκος» πνευματικά και σωματικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο και ως εκ τούτου δεν έχεις αντοχές για να διαχειριστείς ήρεμα αναποδιές ή περιθώρια για απαιτήσεις και «πρέπει» που σου βάζουν σύντροφοι, φίλοι και συνεργάτες.

Αιγόκερως
Είσαι πολύ πιεσμένος με τα οικονομικά, έχοντας «τρεχάματα» με τράπεζες, οργανισμούς, εφορίες, ασφάλειες κ.λπ., ενώ αυτά μπορεί να είναι και η αιτία για εντάσεις με το σύντροφο σου, με την αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου, κυρίως αν έχεις γενέθλια στο 2ο δεκαήμερο. Εννοείται πως αυτές οι μέρες δεν ευνοούν ανοίγματα και επενδύσεις.

Υδροχόος
Ο Κρόνος από το ζώδιο σε αντίθεση με την Αφροδίτη, δημιουργεί περιορισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Μπαίνεις στη διαδικασία να κανείς την αυτοκριτική σου, διαπιστώνοντας λάθη και παραλείψεις, θέτοντας απευαισθητοποιημένα και το μεγάλο ερώτημα στον εαυτό σου: αν όντως είσαι ικανοποιημένος από την προσωπική σου ζωή. Η απάντηση που θα δώσεις θα σε κατευθύνει ανάλογα.

Ιχθύες
Πολύ πίεση βγάζει η δουλειά και σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι σωματικά εξουθενωμένος, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης - Κρόνου. Ωστόσο με αυτή την όψη μπορεί να υποστηρίξεις καλύτερα ένα πρόγραμμα διατροφής και σωματικής άσκησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ