Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25.06.2021

Υδροχόε, προτεραιότητα έχει η ξεκούραση και η φροντίδα του εαυτού σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Brooke Cagle / Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Καλός ο προβληματισμός για το «πώς προχωράω παρακάτω», αρκεί να μην μείνεις μόνο εκεί, εγκλωβίζοντας τον εαυτό σου σε ατέρμονα σενάρια.

Ταύρος
Εκεί που το ’χεις «ρυθμίσει» κάπως με τον σύντροφό σου, η ισχυρογνωμοσύνη σου δεν σε αφήνει να τελειώσεις «ομαλά» τη φάση, μπερδεύοντας τα πράγματα.

Δίδυμοι
Μακριά από ανθρώπους που πιστεύουν (και εφαρμόζουν) το δόγμα «όποιος αγαπάει παιδεύει». Το πλοίο πέρασε, πες τους, και μείνανε «ξέμπαρκοι».

Καρκίνος
Επειδή και οι αντοχές σου λόγω καύσωνα είναι πεσμένες, κάνε στον οργανισμό σου την χάρη και «ξέκοβε» νωρίς όσους σε ζαλίζουν χωρίς λόγο, για να κάνουν το «κομμάτι» τους.

Λέων
Μερικές φορές το να κάνεις «την ανάγκη φιλοτιμία» στη δουλειά, μπορεί να λειτουργήσει με έναν περίεργο τρόπο προστατευτικά για το εγώ σου. Αν έτσι σου βγαίνει καλύτερα...

Παρθένος
Το να είσαι ανοιχτός σε κάτι που φαντάζει απίθανο, έστω και ως σκέψη, στα προσωπικά, δεν σου κοστίζει κάτι. Αρκεί να μην γίνεις εμμονικός με το όλο θέμα.

Ζυγός
Η πρόθεση τού να συζητήσεις το πρόβλημα με τον άλλον είναι ok, εκτός αν βλέπεις ήδη «τον τοίχο» απέναντί σου και επιμένεις. Συνεπώς, χάνεις απλά τον χρόνο σου.

Σκορπιός
Η «μαγκιά» δεν είναι «να τη βγάζεις λάδι» σε καταστάσεις που δεν σε αγγίζουν άμεσα, αλλά όταν καίγεται και λιγάκι ο κ@λ@ς σου. Εκεί μάλιστα.

Τοξότης
Οι καλοί λογαριασμοί, εκτός από καλούς φίλους, κάνουν και καλούς συνεργάτες, συναδέλφους και πελάτες. Μην το ξεχνάς αυτό, Τοξότη μου.

Αιγόκερως
Όταν αισθάνεσαι «εγκλωβισμένος» σε μια κατάσταση, σχέση, whatever, το να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή, γιατί «μπορεί το πράγμα να φτιάξει από μόνο του», είναι «ουκ ανδρός σοφού». Και γυναικός δηλαδή.

Υδροχόος
Προτεραιότητα η ξεκούραση και η φροντίδα του εαυτού σου σήμερα (και λόγω ζέστης), οπότε απόφυγε «ευλαβικά» ό,τι μπορεί να σε εκνευρίσει μέσα στη μέρα.

Ιχθύες
Καλά, μην «απελπίζεσαι» επειδή όλοι δεν είναι τόσο καλοί όσο τους είχες αποτιμήσει αρχικά. Απλά next time βάλε και κάποια όρια στη «φαντασία» σου...(Ε, μα!)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ