Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021

Σκορπιέ, το «πέπλο» της σύγχυσης και της ασάφειας σχετικά με τα προσωπικά αλλά και τα οικονομικά σου απομακρύνεται

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση που απεικονίζει έναν άνδρα μπροστά σε έναν βράχο

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.06.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Με τον Ερμή να ορθοδρομεί στους Διδύμους, το κουβάρι της ασυνεννοησίας, των παρεξηγήσεων και των «αλλά αντ’ άλλων» μηνυμάτων με τους γύρω σου comes gradually to an end.

Ταύρος 
Η σωστή κρίση σχετικά με τα οικονομικά σου επανέρχεται με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, ωστόσο χρειάζεται να κανείς κράτει με τα ξοδέματα, γιατί ενδέχεται να έχεις αρκετά έξοδα μέχρι τέλος Ιουλίου.

Δίδυμοι 
«Γιούπι για για, γιούπι γιούπι για» καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου. Η σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό σου φεύγει σιγά σιγά (μέχρι τις 7/7 θα βρίσκεται «στην σκιά του» όποτε ίσως κάνει καμία «τσαχπινιά» ακόμη) και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Βγαίνεις από το «σκοτάδι» των προηγούμενων εβδομάδων και το «εσωτερικό κλείσιμο» που σε κούρασε αρκετά, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, αφήνοντας πια τις αποστάσεις που κρατούσες με τους άλλους.

Λέων
Το τοπίο της ασυνεννοησίας στο κομμάτι της επαφής σου με φίλους, συνεργάτες αλλά και αναφορικά με μελλοντικούς σου στόχους ξεδιαλύνεται σταδιακά, με τον Ερμή να γυρίζει ορθός στους Διδύμους.

Παρθένος 
Ανακούφιση φέρνει η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία, καθώς θα μπορέσεις συν τω χρόνω να βγάλεις άκρη σχετικά με τα επαγγελματικά σου, προχωρώντας σε ορθές αποφάσεις.

Ζυγός
Η επικοινωνία με το περιβάλλον σου ομαλοποιείται και το «χάος» σε πνευματικό επίπεδο ηρεμεί αισθητά, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους.

Σκορπιός
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία, το «πέπλο» της σύγχυσης και της ασάφειας σχετικά με τα προσωπικά αλλά και τα οικονομικά σου απομακρύνεται, βοηθώντας σε να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Τοξότης 
Κουράστηκες πολύ με τις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες το προηγούμενο διάστημα (είχες και τις εκλείψεις on top) όμως η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία βάζει σιγά σιγά τέλος στο όλο μπέρδεμα, δίνοντας σου insight για το πώς να προχωρήσεις από’δω και κάτω.

Αιγόκερως
Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή «παίρνει» μαζί του αρκετό από το 'αγχος, το τρέξιμο αλλά και τα διλλήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, δίνοντας σου «ανάσες αποσυμπίεσης».

Υδροχόος
Οι παρεξηγήσεις με το σύντροφο και τα παιδιά σου αλλά και τυχόν αμφιβολίες ή «παλινδρομήσεις» σχετικά με παλαιότερες καταστάσεις στα ερωτικά σου ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά με την ορθοδρομή του Ερμή. 

Ιχθύες
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία διώχνει σταδιακά τη συναισθηματική πίεση, τις γκρίνιες και τις «παραφωνίες» με μέλη της οικογένειας σου, με τη λογική να αντικαθιστά τον εκνευρισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ