Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 06.06.2021

Υδροχόε, το άραγμα και η ξεκούραση είναι οι βασικές σου προτεραιότητες, με τις ευθύνες της οικογένειας να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Κυριακής 06-06-2021
© Daria Sannikova / Pexels

Τα Ζώδια της Κυριακής 6 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Πιο «ήρεμα» τα πράγματα σήμερα. Δώσε χρόνο στο εαυτό σου και κανόνισε κάτι ευχάριστο όπως μια μίνι απόδραση με καλή παρέα

Ταύρος
Οι προσωπικές σου ανάγκες μπαίνουν τώρα στο κάδρο, με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να σε φροντίσεις περισσότερο παρά να ασχοληθείς με «αγγαρείες».

Δίδυμοι
Ίσως έχεις να κοιτάξεις κάποια πράγματα για τη δουλειά, ωστόσο φρόντισε παράλληλα να ξεκουραστείς επαρκώς γιατί η εβδομάδα που ξεκινά έχει και μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου.

Καρκίνος
Αισθητά πιο χαλαρή η Κυριακή και από διάθεση και από «γεγονότα» με τους φίλους να «σιγοντάρουν», βοηθώντας σε να ξεδώσεις.

Λέων
Τα επαγγελματικά μπορεί να σε απασχολήσουν λίγο Κυριακάτικα, μπορείς όμως να κανονίσεις και ωραία πραγματάκια με την οικογένεια ή την παρέα σου.

Παρθένος
Περισσότερο κουλ η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για κοινωνικότητες με τον σύντροφό σου αλλά και για πνευματικές ασχολίες, όπως το διάβασμα.

Ζυγός
Πιο «ήπιο» το κλίμα σήμερα, με τους εγωισμούς να «καταλαγιάζουν» σχετικά κι εσένα να αποζητάς περισσότερη ξεκούραση.

Σκορπιός
Η εστίασή σου αφορά κυρίως το κομμάτι των σχέσεων, θέλοντας να φροντίσεις περισσότερο τα άτομα που αγαπάς.

Τοξότης
Μέρα για «σωματικό ρεκτιφιέ» και ανάπαυση η Κυριακή χωρίς να λείπουν και οι δραστηριότητες με σύντροφο και φίλους που σε διασκεδάζουν.

Αιγόκερως
Οι τόνοι πέφτουν σταδιακά και υπάρχουν δυνατότητες για περισσότερη ευελιξία αλλά και κατανόηση με την σχέση σου, τους φίλους και τα παιδιά σου.

Υδροχόος
Το άραγμα και η ξεκούραση είναι οι βασικές σου προτεραιότητες για σήμερα, με τις ευθύνες της οικογένειας να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύες
Σαφώς πιο «βολική» η Κυριακή για εξόδους, συναντήσεις με φίλους, αδέρφια και συγγενείς με τη διάθεση να περάσεις καλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ