Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 01.06.2021

Ιχθύ, είναι μια όμορφη μέρα. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα με την ανάλογη παρέα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Tρίτης 1 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Arthur Humeau / Unsplash

Τα Ζώδια της Tρίτης 1 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός

Καλό μήνα! Το Καλοκαίρι μπαίνει και εσύ έχεις διάθεση για ξάπλες και ρομαντικές ονειροπολήσεις παλαιών ερωτικών καταστάσεων, κάνοντας ένα «νοσταλγικό διάλειμμα» από την πραγματικότητα.

Ταύρος 

Καλό μήνα! Γίνεσαι περισσότερο «ευαίσθητος» στα προβλήματα των φίλων σου, καταλήγοντας να «δακρύζεις» πιο πολύ κι απ’αυτούς τα χαρτομάντηλα, που λέει ο λόγος.

Δίδυμοι

Καλό μήνα! Είσαι υπερδραστήριος στα επαγγελματικά, βρίσκοντας τις ισορροπίες σου σχετικά με ζητήματα που είχαν βγει τις προηγούμενες μέρες.

Καρκίνος

Καλό μήνα! Το μυαλό σου «αρμενίζει σ’άλλη γη, σ’άλλα μέρη» και έχεις διάθεση για ταξίδια, να δεις μια ταινία σε ένα θερινό σινεμά ή να αφεθείς στην μαγεία ενός καλού βιβλίου. Κάνε κάτι απ’όλ'αυτά και μην πιέσεις τον εαυτό σου με δουλειές σήμερα.

Λέων

Καλό μήνα! Η μέρα προσφέρεται για να απολαύσεις στιγμές πάθους αλλά και τρυφερότητας με τον σύντροφο σου. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να «υμνήσεις» την έναρξη του Καλοκαιριού;

Παρθένος

Καλό μήνα! Έχεις πιο «πληθωρική ματιά» μέσα στην σχέση σου και μπορείς να μοιραστεις όλα όσα αισθάνεσαι με τον άνθρωπο σου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι η ευτυχία.

Ζυγός

Καλό μήνα! Ίσως το παρακάνεις λίγο με το φαγητό σήμερα, έχοντας όρεξη για πλούσιες γεύσεις και όχι «νεροβραστα πράγματα» κι ας ξεκίνησε μόλις το Καλοκαίρι. Απόλαυσε το χωρίς ενοχές.

Σκορπιός

Καλό μήνα! Ερωτική η πρώτη μερα του καλοκαιριού, «σου δίνει πάσα» να κανονίσεις κάτι όμορφο μόνο για δύο και να περάσεις καλά με «την αγάπη σου».

Τοξότης

Καλό μήνα! Η αγκαλιά του συντρόφου σου είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις από την πίεση και το «πρήξιμο» της καθημερινότητας, αλλά και «να πάρεις δυναμεις» που τόσο χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Καλό μήνα! «Το έχεις» με το μπλα μπλα σήμερα και μπορείς να κάνεις ευκολότερα συζητήσεις πάνω στη δουλειά με συνεργάτες και συναδέλφους.

Υδροχόος

Καλό μήνα! Αισθάνεσαι πιο «άνετα στο πετσί σου» και ίσως θελήσεις να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου έτσι, γιατί το αξίζεις. Μικρό όμως ε; έχουμε κι έναν Ερμή ανάδρομο.

Ιχθύες 

Καλό μήνα! Σήμερα είναι μια όμορφη μερα. Τόσο απλά. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα με την ανάλογη παρέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ