Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.08.2020

Σκορπιέ, άσε τα ψέματα και κάνε τις σωστές επιλογές!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Αυγούστου

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Αυγούστου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Είναι καλή ιδέα να πάρεις τους δρόμους σήμερα, να δεις κόσμο, να είσαι δραστήριος γιατί η παραμονή στο σπίτι φαίνεται καλύτερη από ότι είναι

Ταύρος
Επιλογές και μάλιστα επιλογές ανάμεσα σε πράγματα που σ’ αρέσουν έχει η μέρα. Κράτησε αυτό και κράτησε στις σωστές, μικρές διαστάσεις τα θέματα του σπιτιού.

Δίδυμοι
Μην χάνεσαι σε πάρα πολλές ασχολίες και άτομα, διάλεξε και μείνε με την επιλογή σου και θα περάσεις σαφώς καλύτερα.

Καρκίνος
Τρόποι να εντοπίσεις προβλήματα υπάρχουν πολλοί, στον πλανήτη Γη το 2020 είσαι. Μήπως ν’ ασχολιόσουν με πιο ξεκούραστα κι απολαυστικά πράγματα;

Λέων
Μην τρελαίνεσαι να κάνεις σοβαρό πρόγραμμα, κάνε τα απαραίτητα και μετά μείνε ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες.

Παρθένος
Δεν ξέρω πόσο σοβαρό σχεδιασμό μπορείς να κάνεις κατακαλόκαιρο, οπότε πάρε καμιά ανάσα και τον εαυτό σου λιγότερο σοβαρά.

Ζυγός
Καλή η διασκέδαση, ακόμη καλύτερη αν έχει και κάτι σε δραστηριότητα που σε εμπλουτίζει κάπως και δεν συνίσταται απλώς στο τίποτα.

Σκορπιός
Γενικώς η αστάθεια και το ψέμα δεν είναι καλές τακτικές στην συναισθηματική σου ζωή, συνεπώς καλό είναι αντί για δράμα να κάνεις καμιά επιλογή.

Τοξότης
Κατανοείς ότι δεν δικαιούσαι να παραπονεθείς αν οι απέναντι καθρεφτίζουν την δική σου «χαλαρή» στάση. Είναι διαφορετικό  όταν είσαι ο αποδέκτης.

Αιγόκερος
Διάνθισε τη μέρα σου με σωματικές δραστηριότητες που προσφέρουν και την ευκαιρία για κουβεντούλα για να αποφύγεις νευρικότητα.

Υδροχόος
Βρες χρόνο για τα παιδιά σου και για να παιδιαρίσεις ο ίδιος, κατά προτίμηση βάζοντας σε παρένθεση σοβαρές υποθέσεις, για λίγο.

Ιχθύες
Σε οικογενειακό/σπιτικό πλαίσιο, μπορείς πάντα ν’ αλλάξεις διαρρύθμιση αν δεν μπορείς ν’ αλλάξεις κάτι άλλο. Ιδανικά, μην είσαι σε τέτοιο πλαίσιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ