Cosmic Telegram

Stardust 621

Προβληματισμός για οικογένεια και φίλους

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 621
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362142-749433.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Διάθεση για ερωτικές γνωριμίες

H είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 5 σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 6, τονώνει τη διάθεσή σου για ερωτικές γνωριμίες και φλερτ και φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Ωστόσο εσένα το μυαλό σου δεν λέει να ξεκολλήσει από αυτά που ήδη σου συμβαίνουν, από τις αλλαγές που βιώνεις στη σχέση σου, στην οικογένειά σου, ακόμη και στο ίδιο σου το σώμα και τον ψυχισμό σου. Ειδικά οι σχέσεις με την οικογένεια και τους συγγενείς εξ αγχιστείας σου παραμένουν ένα θέμα που σου προξενεί προβληματισμό και στεναχώρια. Είσαι έτοιμος να πάρεις τα πράγματα (και κυρίως τον εαυτό σου) πολύ στα σοβαρά, όταν αυτό που χρειάζεται, είναι να αποδομήσεις τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου με χιούμορ και να αποδεχτείς και τις καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, αλλά και τις αλλαγές στα προσωπικά σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής άλλωστε, δεν σου δίνει κι άλλες επιλογές.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Χαλάρωση στη δουλειά, ενασχόληση με προσωπικά

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σου, της Αφροδίτης, στους Διδύμους δίνει το σύνθημα για να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου, κυρίως στη δουλειά, και μαζί με την είσοδο του Ερμή στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, σε παροτρύνει να ασχοληθείς με απλά, απολαυστικά, καλοκαιρινά πράγματα. Παρά το ότι ακόμη έχεις διάθεση για κόσμο, θέλεις τη βολή σου και προτιμάς το σπίτι σου ή και την παρέα του συντρόφου σου και των παιδιών σου κατ’ αποκλειστικότητα. Παράλληλα προς το τέλος της εβδομάδας βλέπεις και μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά σου που έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να καλύψεις τα έξοδά σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής εφιστά ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου, αλλά και στο να μη μεταφέρεις τα προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου, απαράλλαχτα, σε εκδρομές και διακοπές, όταν αυτές οι τελευταίες μπορούν να αποτελέσουν αιτία για να λυθούν να βελτιωθούν άσχημες καταστάσεις, αν το αποφασίσεις. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Γοητευτικός αλλά αναποφάσιστος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, την Τετάρτη, σε καθιστά ιδιαίτερα θελκτικό για το αντίθετο φύλο ενώ παράλληλα σε βοηθάει να σημάνεις τη λήξη σε ερωτικές καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν τον τελευταίο μήνα. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, την Πέμπτη, εγγυάται μια παρέλαση από γνωριμίες, φλερτ και χαλαρή κουβέντα για τα ερωτικά σου και για το πώς ακριβώς μπορείς να ξεμπλέξεις ό,τι έχεις μπλέξει. Αν έχεις σχέση αισθάνεσαι ότι δεν σου πολυγεμίζει το μάτι, όμως καλύτερα να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση τώρα. Παράλληλα, οι μέρες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για τις συναναστροφές με τα αδέρφια σου, ειδικά αν υπάρχουν ζητήματα ακινήτων στη μέση. Εν συνεχεία, η Πανσέληνος της Κυριακής ανοίγει κουβέντες για τα οικονομικά σου μέσα από σχετικές προτάσεις και σχέδια που υπόσχονται να έχουν ευεργετική επίδραση, όμως ταυτόχρονα μιλάει και για εκροή χρημάτων για να καλύψεις υποχρεώσεις ρουτίνας και χρέη σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Προβληματισμός για οικογένεια και φίλους

Ενώ αισθάνεσαι δυνατός και κεντραρισμένος στην αρχή της εβδομάδας, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους την Τετάρτη προμηνύει αρκετή εσωτερική αναστάστωση και προβληματισμό για υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σου και το φιλικό σου κύκλο. Κόβεις κάπως ταχύτητα από την Πέμπτη και μετά, αφού ο Ερμής περνώντας στον Λέοντα σου ζητάει να σταματήσεις λίγο και να κουβεντιάσεις τα απλά και καθημερινά πράγματα που σε ευχαριστούν και σου δίνουν ασφάλεια. Παράλληλα δημιουργεί τις συνθήκες για να πάρεις καθυστερούμενα ή χρωστούμενα. Η Πανσέληνος της Κυριακής, η οποία γίνεται στο ζωδιακό σου άξονα, σε υποστηρίζει αν θέλεις να κεντράρεις καλύτερα στον εαυτό σου και την ατζέντα σου, ώστε σε δεύτερο χρόνο να προσεγγίσεις με ανανεωμένη βεβαιότητα τη σχέση ή τα ερωτικά σου εν γένει. Αν δεν κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί σε ένταση, τριβές και τάση να κατηγορείς μάταια είτε τον εαυτό σου είτε τον απέναντι. 


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με το βλέμμα στις ανάγκες και το μέλλον σου

Η εβδομάδα ξεκινάει με ψυχολογία αρχής εβδομάδας κι εκτός διακοπών, κοινώς ολίγον τι μουντή. Το βασικό ζήτημα εντοπίζεται στα ερωτικά σου όπου η γενικά ανοιχτή και αισιόδοξη τοποθέτησή σου υποσκάπτεται από ερωτική ανασφάλεια, ζήλεια και στη χειρότερη περίπτωση από την ανειλικρίνεια του συντρόφου. Πάντως με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 5 και του Ερμή στο ζώδιο σου στις 6, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται. Στα επαγγελματικά σου, το βλέμμα στρέφεται σε συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια που τονώνουν τη δημιουργικότητά σου. Στα προσωπικά σου, βρίσκεις τα λόγια που χρειάζεσαι για να συζητήσεις τις ανάγκες σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής υπογραμμίζει αυτό το μοτίβο των φόβων που σε δονούν και ρίχνει φως μέσα σου για να διακρίνεις σκεπτικά και εικόνες του εαυτού σου που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υποδεικνύει, ως πρώτο βήμα για τη διαχείριση αυτών των φόβων, μία καινούργια αντίληψη του εαυτού σου όχι μόνο ως συναισθηματικού, αλλά και ως αρκούντως λογικής ύπαρξης.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Η αυτοανάλυση ως χόμπι

Στην αρχή της εβδομάδα πλασάρεσαι κυρίως ως χομπίστας και πολύ καλά κάνεις. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι όσο ξέγνοιαστα φαίνονται αφού ένα μεγάλο μέρος του χρόνου που διαθέτεις σε εξωεπαγγελματικές ασχολίες και στους φίλους σου, αφιερώνεται στην κουβέντα για τα ερωτικά σου, τα απωθημένα και το γιατί δεν μπορείς να αισθανθείς ικανοποιημένος ούτε στιγμή. Από τις 6 που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής περνά στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, η αυτοανάλυση εντείνεται και τα πολλά λόγια μειώνονται, αφού μαθαίνεις για επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που σε αναστατώνουν και δημιουργούν επίσης αρκετό κουτσομπολιό γύρω από το άτομό σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής προτείνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείς στη δουλειά για να καλύψεις τα κενά σου και παράλληλα να σταματήσεις να κάνεις ότι δεν βλέπεις τα θέματα στη σχέση σου, την ασάφεια, την ανακρίβεια – και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, αν θέλεις να υπάρξει μέλλον.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Δυσκολίες ρουτίνας και ανανεωμένη αισιοδοξία

Σχεδόν απογοητευμένο σε σχέση με τη δουλειά σου σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, αφού από θεωρία όλα φαίνονται άψογα, στην πράξη όμως τίποτα δεν κάθεται στη θέση που έχεις συνηθίσει. Το πέρασμα του κυβερνήτη του ζωδίου σου, Αφροδίτης, στους Διδύμους την Τετάρτη και του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη προσθέτουν αρκετή γλύκα στην υπόθεση αφού αποκαλύπτουν καινούργιες ατραπούς επαγγελματικής εξέλιξης και ενισχύουν αισθητά την αισιοδοξία σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής προσθέτει ότι καλό θα ήταν να περιμένεις ραγδαίες εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν εκεί. Στα προσωπικά σου, βγαίνεις από την έντονα σωματική φάση που προηγήθηκε και αρχίζεις να ασχολείσαι με αντιλήψεις, πεποιθήσεις και νοοτροπίες και το πώς τελικά αυτά παρεμποδίζουν ή δημιουργούν το μέλλον της σχέσης ή υποψήφιας σχέσης σου. Σε ένα πιο απλό επίπεδο, βγαίνεις, χορεύεις και πίνεις κι αναρωτιέσαι (αφού όλα αυτά τα έχεις ξανακάνει) τι είναι το καινούργιο που θα κάνει τη διαφορά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οικονομική στήριξη και πέρασμα στα ενδότερα της σχέσης

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου προσπαθείς να συνδυάσεις στην αρχή της εβδομάδας, τύπου μπάνιο στη θάλασσα και δημόσιες σχέσεις για τη δουλειά στην παραλία. Παρότι το multi-tasking δεν είναι από τα δυνατά σου σημεία, η ευχάριστη και κοινωνική σου διάθεση σε βοηθάνε να προσθέσεις ακόμη και λίγο φλερτ στο μείγμα, αν το θέλεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη και του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη, το πράγμα σοβαρεύει ελαφρώς αφού καλείσαι να ασχοληθείς με πιο ορθόδοξο και πρακτικό τρόπο με τα της καριέρας σου και να περιορίσεις τις εξόδους σχεδόν στο αυστηρά επαγγελματικό. Παράλληλα, βέβαια, η Πανσέληνος της Κυριακής σε βοηθάει να βρεις την οικονομική στήριξη που χρειάζεσαι για την υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, ενώ κατευθύνει την εστίαση της ερωτικής σου ζωής από τις ζευγαρέ εξόδους και τις γνωριμίες σε πιο ουσιαστικές «γνωριμίες» (αλλά κι επανα-γνωριμίες) ανάμεσα στα σεντόνια.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Μίνι ερωτικό χάος με φως στην άκρη του τούνελ

Έχεις αισθανθείς και καλύτερα από ό,τι αισθάνεσαι στην αρχή της εβδομάδας κι ο λόγος για τη συναισθηματική αναστάτωση και τις ανασφάλειες δεν είναι άλλος από την ερωτική σου ζωή και τους παράγοντές της που υπαγορεύουν κάποιου είδους επανατοποθέτηση στα πράγματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους την Τετάρτη και του Ερμή στον Λέοντα, την Πέμπτη, βελτιώνουν αισθητά την κατάσταση αφού η στόχευσή σου όσον αφορά τα ερωτικά σου αλλάζει, είτε πρόκειται για την υπάρχουσα σχέση σου είτε για αυτό που επιδιώκεις και το αποτέλεσμα είναι απελευθερωτικό. Η Πανσέληνος της Κυριακής υπογραμμίζει το μοτίβο αυτό, ενώ εφιστά την προσοχή σου σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες που εμφανίζονται γιατί μπορεί να σε φέρουν ενώπιον παρελθουσών εκκρεμοτήτων σου. Ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι η οικονομική στήριξη από το σύντροφο, την οικογένεια ή τον ευρύτερο συγγενικό κύκλο ίσως τελικά δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα από ό,τι επιλύει. Αισθάνεσαι γενικά αστήρικτος, όμως καλείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό συμβαίνει απλώς γιατί τα πράγματα αλλάζουν ριζικά μέσα σου, σε θεμελιώδες επίπεδο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζευγαρέ διάθεση και ολίγον άγχος

Για βόλτες αλαμπρατσέτα στο πάρκο είσαι στην αρχή της εβδομάδας κι έτοιμος να εξορμήσεις σε οποιαδήποτε κοινωνική σύναξη κάτω από τον Ήλιο, από το φαγητό στο σπίτι της θείας Ευλαμπίας, μέχρι το κάλεσμα για ποτά και σεξ με τον νυν ή υποψήφιο σύντροφό σου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη και το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη, η διάθεσή σου δεν αλλάζει ιδιαίτερα, απλώς συγκεκριμενοποιείται. Ως πρακτικό ον, αρχικά προσπαθείς να βάλεις ένα πρόγραμμα στη σχέση σου και την ενασχόληση με τα ερωτικά σου και ως εργασιομανές ον, δευτερευόντως αρχίζεις και βιώνεις ένα κάποιο άγχος για το τι θα γίνει στη ρουτίνα σου αν την αφήσεις μόνη της για λίγο. Εντέλει η Πανσέληνος της Κυριακής σού λέει ξεκάθαρα ότι καλά κάνεις κι έχεις δώσει προτεραιότητα στα ερωτικά σου και μάλιστα ότι μπορείς με επιτυχία να τα συνδυάσεις και με τη δουλειά σου, αυτή τη στιγμή. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, κι έτσι κόβεις μερική

Ξεκινάς την εβδομάδα με την αίσθηση ότι τελικά αυτό που πάντα φοβόσουν έγινε και έχεις μετατραπεί σε πειθήνιο στρατιωτάκι που τρέχει με συνέπεια (το κατά δύναμη) από το ένα μέρος στο άλλο στην προσπάθειά σου να εξισορροπήσεις τις απαιτήσεις της προσωπικής και επαγγελματικής σου ρουτίνας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους την Τετάρτη και του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη, το σύμπαν σού δίνει ελαφρυντικά για να αφήσεις κάποιες από τις κορίνες να πέσουν κάτω, με πρόφαση τον έρωτα ή έστω και το σκέτο σεξ. Η Πανσέληνος της Κυριακής ωστόσο επιμένει ότι το ζήτημα της τραμπάλας μεταξύ δουλειάς και έρωτα συνεχίζει να υφίσταται όσο το «κάτι καινούργιο» που βάζεις στον ορίζοντά σου δεν είναι επαρκώς διαζευγμένο από τους «παλιούς» τρόπους με τους οποίους αισθάνεσαι ασφαλής και ικανοποιημένος. Πάντως το κέφι και η διπλωματία σού επιστρέφουν από τη μέση της εβδομάδας και μετά και σε βοηθούν να δεις το πράγμα σφαιρικότερα, αλλά και να βρεις τη δική σου δημιουργική προσέγγιση.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η κόντρα που δεν υπάρχει παρά μόνο εντός σου

Τα πράγματα στο πουγκί σου και στα ερωτικά σου πνέουν σε ήρεμες θάλασσες στην αρχή της εβδομάδας, αφού έχεις καταφέρει κουτσά στραβά να επικοινωνήσεις ακόμη και αυτά που σε φοβίζουν και σε προβληματίζουν με σχετικά σαφείς όρους, χιούμορ κι εντέλει ευεργετικά αποτελέσματα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη και του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη ένα μεγαλύτερο κομμάτι πραγματικότητας υπεισέρχεται στη ζωή σου, αφού η σχέση και οι οικογένεια σου ζητούν να κοιτάξεις επειγόντως το τι συμβαίνει στο σπίτι σου επί του πρακτέου. Βρίσκεσαι με περισσότερες αγγαρείες αλλά και μεγαλύτερη εσωστρέφεια όχι απαραίτητα επιβλαβή, αφού μπορεί να πηγάζει απλά από την απόφασή σου να ανακαινίσεις το μπάνιο ή το ερωτικό σου ρεπερτόριο. Η Πανσέληνος της Κυριακής καταλήγει στο ότι τελικά θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να αποδεχτείς ότι η ανάγκη σου να προχωράς στη ζωή και να δημιουργείς είναι εξίσου σημαντική με μία καλοστημένη καθημερινότητα υλικής αφθονίας. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ