Και μια παρέα φίλων με πάθος για το διαφορετικό
ΣΤΗΛΕΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΛΗΣ
Ο Γιώργος Κεντρής έκανε δουλειά το προσωπικό του πάθος και φτιάχνει μοναδικές νοστιμιές
Ο Τάσος Καραγκιοζίδης από μάνατζερ σε πολυεθνικές έγινε επίμονος οινοποιός
Στα αμπέλια της οικογένειας Μήτου με θέα τον Αμβρακικό κόλπο
Στον φούρνο του Κακαράντζα για το καλό ψωμί αλλά και τη διάσημη μηλόπιτα
Τα ελληνικά «μαγικά» ποτά και η διαδρομή τους
Σε ένα κτήμα στη Βόρεια Εύβοια με θέα στο Αιγαίο
Κρασί στα πόδια του Ολύμπου από την Οινοποιία Ελασσόνας
Φρούτα φρέσκα και αποξηραμένα, αλλά και σε χυμό και μαρμελάδα
Από Μαύρο Μοσχάτο και σε μικρή παραγωγή
Μιλήσαμε με τον παραγωγό του, μέσα στο ελαιοτριβείο που το παράγει
Βρεθήκαμε δίπλα στους παραγωγούς της NORTH EVIA και μάθαμε πως τα φτιάχνουν
Βιολογικά, χωρίς λιπάσματα, φάρμακα και ζάχαρη
Το μαύρο του τόπου μπορεί και πρέπει να αλλάξει
Σε ένα αγρόκτημα έξω από τη Θεσσαλονίκη οι κότες ακολουθούν μια ιδιαίτερη διατροφή
Κρασιά βιολογικά, ζωντανά και αφρώδη χωρίς χημικές παρεμβάσεις