Αθλητισμος

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους πέντε τερματοφύλακες Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης

Στην κορυφή της λίστας ο Τιμπό Κουρτουά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βλαχοδήμος
Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους πέντε τερματοφύλακες Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης © EPA/JOSE GOULAO

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους πέντε τερματοφύλακες της σεζόν ο Βλαχοδήμος και ο Αθανασιάδης.

Σπουδαία διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ο Γιώργο Αθανασιάδη. Και οι δύο Έλληνες διεθνείς έκαναν πολύ καλή σεζόν και βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βλαχοδήμος έφτασε με την Μπενφίκα μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης με σπουδαίες εμφανίσεις, όπου η ομάδα του αποκλείστηκε από τη φιναλίστ Λίβερπουλ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι τρίτος στη σχετική λίστα με 38 επεμβάσεις.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης της Σέριφ Τίρασπολ με 29 αποκρούσεις. Η ομάδα της Μολδαβίας έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη σεζόν όταν νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, με τον Έλληνα γκολκίπερ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Κορυφαίος της λίστας με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ειναι φυσικά ο πρωταθλητής Τιμπό Κουρτουά που με 61 αποκρούσεις, 9 εκ των οποίων στον τελικό της διοργάνωσης, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου από τους «Μερένχες».

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χερόνιμο Ρούλι της Βιγιαρεάλ με 41 επεμβάσεις, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ενώ πέμπτος είναι ο Σιμόν Μινιολέ με 28.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ