- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η UEFA ζήτησε συγγνώμη για τον τελικό του Champions League 2022
Οπαδοί πήδηξαν τα κάγκελα, αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα
Συγγνώμη της UEFA στους φιλάθλους για τα όσα έγιναν στον τελικό του Champions League 2022. Η ανακοίνωση για το χάος έξω από το γήπεδο.
Η UEFA απηύθυνε συγγνώμη στους φιλάθλους που επηρεάστηκαν από τα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό του Champions League 2022 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, μετά τα πλαστά εισιτήρια και το πρόβλημα με την είσοδο φιλάθλων που αμαύρωσαν το μεγάλο ραντεβού «Stade de France» στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο (28/5).
Ο αγώνας καθυστέρησε για περισσότερα από 30 λεπτά, αφού οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα για να σταματήσουν το «ντου» των οπαδών, που πηδούσαν τα κάγκελα για να μπουν στο γήπεδο. Ανάμεσα στους φιλάθλους υπήρχαν γυναίκες και παιδιά.
«Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που βίωσαν ή ήταν μάρτυρες τρομακτικών και οδυνηρών γεγονότων στην προετοιμασία του τελικού του UEFA Champions League... σε μια νύχτα που θα έπρεπε να είναι μια γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.
Μεγάλο μέρος ευθύνης αποδόθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ από τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν, ο οποίος αναγνώρισε ότι η αστυνομία αιφνιδιάστηκε από αρκετούς εκατοντάδες ντόπιους «παραβάτες» που εμφανίστηκαν για να προκαλέσουν προβλήματα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για πρώτη φορά δύο αθλητές ξεπέρασαν τα 6,20 μέτρα στον ίδιο αγώνα
Ο Μαροκινός τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Αστέρα AKTOR
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Τι είπε ο CEO της γερμανικής ομάδας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού βρίσκεται η κάθε ομάδα
Όσα έγιναν στο ντέρμπι
Πόσοι παίκτες του φετινού ρόστερ είχαν παίξει σε εκείνο το ματς
Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 7ο λεπτό
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα αναζητώντας το γρήγορο γκολ κι έδειξε τις προθέσεις του από το πρώτο λεπτό
Κέντρικ Ναν και Σλούκας επέστρεψαν δριμύτεροι
Με κορυφαίο τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
Οι εκδρομές, οι φιλίες και οι δράσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα του Arsenal Thessaloniki Supporters Club
Την… υπογραφή του στο ματς για τους «κιτρινόμαυρους» έβαλε ο Ματ Μόργκαν
Eίναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός δράσης για λόγους ξεκούρασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.