Αθλητισμος

Μίνο Ραϊόλα: Πέθανε ο διάσημος ατζέντης ποδοσφαίρου - Το επιβεβαίωσε η οικογένειά του

Η ανάρτηση στα social media για τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο διάσημος Ιταλός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του
Νεκρός ο διάσημος Ιταλός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του © EPA/POOL

Ο Μίνο Ραϊόλα πέθανε, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ποιος ήταν ο διάσημος Ιταλός ατζέντης, που είχε στο πελατολόγιό του κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Ο Μίνο Ραϊόλα, ο διάσημος Ιταλός ατζέντης ποδοσφαίρου, είναι και επίσημα νεκρός. Την είδηση για τον θάνατό του επιβεβαίωσε η οικογένειά του. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες είχε προκληθεί αναστάτωση όταν ιταλικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Ιταλός μάνατζερ άφησε την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα διαψεύστηκε ότι πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα.

«Mε πέθαναν για δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες» είχε γράψει ο ίδιος στα social media, διαψεύδοντας τις φήμες ότι είναι νεκρός.

Αυτήν τη φορά όμως η είδηση για τον θάνατό του επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση από την οικογένειά του. Ο Ιταλός ατζέντης ποδοσφαίρου έδωσε μακροχρόνια μάχη με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο ο Μίνο Ραϊόλα είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ νοσοκομείου στο Μιλάνο, με προβλήματα στους πνεύμονες.

Νεκρός ο Μίνο Ραϊόλα - Η ανακοίνωση από την οικογένεια για τον θάνατο του Ιταλού ατζέντη

Ο διάσημος Ιταλός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα πέθανε σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Ήταν 54 ετών. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του, ο πασίγνωστος μάνατζερ έδωσε μεγάλη μάχη ως το τέλος με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

«Με βαθύτατη θλίψη σας κοινοποιούμε τον θάνατο του πιο συντροφικού και ποδοσφαιρικού ατζέντη που υπήρξε. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που είχε στα διαπραγματευτικά τραπέζια για να υπερασπιστεί τους παίκτες του. Ως συνήθως, μας έκανε περήφανους και δεν το έκανε το συνειδητοποίησε ποτέ» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Ραϊόλα στο Twitter.

«Ο Μίνο άγγιξε πολλές ζωές κατά τη διάρκεια της δουλειάς του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Η παρουσία θα λείπει για πάντα» προστίθεται.

«Η αποστολή του Μίνο στο να κάνει το ποδόσφαιρο έναν καλύτερο κόσμο για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος. Σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών και ζητούμε για σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και των φίλων σε αυτήν τη στιγμή πόνου. Η οικογένεια Ραϊόλα» καταλήγει η ανακοίνωση για τον θάνατο του διάσημου Ιταλού ατζέντη ποδοσφαίρου.

Ποιος ήταν ο Μίνο Ραϊόλα - Ποιους ποδοσφαιριστές εκπροσωπούσε

Ο Ραϊόλα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ ποδοσφαίρου στον κόσμο. Στο πελατολόγιό του είχε ορισμένα από τα διασημότερα αστέρια του ποδοσφαιρίου.

Εκπροσωπούσε μεταξύ άλλων κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Έρλινγκ Χάαλαντ, Μάρκο Βεράτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Μάριο Μπαλοτέλι.

Γεννημένος στην Ιταλία το 1967 κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ατζέντηδες με τεράστιες διασυνδέσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δημοσίευμα στο Forbes είχε αναφέρει ότι η περιουσία του το 2021 έφθανε τα 73 εκατ. ευρώ.

Ο Ιταλός μετανάστευσε στην Ολλανδία και μεγάλωσε παίζοντας στην Χάαρλεμ. Ο Ραϊόλα βρέθηκε για πρώτη φορά στην επικαιρότητα όταν έκλεισε το «deal» για τη μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού, Ντένις Μπέργκαμπ, από τον Άγιαξ στην Ίντερ.

Ο Μίνο Ραϊόλα είχε τη φήμη του σκληρού διαπραγματευτή, που κατάφερνε με τους χειρισμούς του να κλείνει επικερδείς συμφωνίες τόσο για τον ποδοσφαιριστή που εκπροσωπούσε, όσο και για τον ίδιο. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.

Mino Raiola - Top 30 Clients/Footballers | Football's Super Agent

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ