Αθλητισμος

Στεφανίδη: Γίνεται να μην βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Τεντόγλου;

Κριτική στα βραβεία ΠΣΑΤ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Στεφανίδη Γιατί βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο και όχι ο Τεντόγλου;
Κατερίνα Στεφανίδη ©EUROKINNISSI

Κατερίνα Στεφανίδη για Μίλτο Τεντόγλου: Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού.

Ανάρτηση για τα βραβεία του ΠΣΑΤ έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη, τονίζοντας ότι σωστό για εκείνη θα ήταν ο ΠΣΑΤ να ανακηρύξει κορυφαίο αθλητή τον Μίλτο Τεντόγλου και όχι τον Γιάννη Αντετοκούμπο. 

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χ@@τηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», ήταν η απάντηση της σε έναν χρήστη ο οποίος διαφώνησε με το πρώτο της ποστ.

Λίγο αργότερα προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση λέγοντας πως «ρε παιδιά κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας ενώ κάνουμε μια ωραία συζήτηση και μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε όλοι. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό, καλό είναι!».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ