Αθλητισμος

Κινδυνεύει με μηδενισμό και -3 ο ΠΑΟΚ!

Δώδεκα παίκτες του αγωνίστηκαν με ληγμένα δελτία υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ απειλείται με μηδενισμό και -3 καθώς δώδεκα παίκτες του είχαν ληγμένα δελτία υγείας στο ματς με την ΑΕΚ.

Νέα εξωαγωνιστική περιπέτεια έχει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς να του φταίει κανείς. Όπως αποδείχθηκε πριν από τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, δώδεκα ποδοσφαιριστές του δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνος παρότι τα δελτία υγείας τους έχουν λήξει από τις 30 Ιουνίου! Υπό κανονικές συνθήκες ο αγώνας δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει, όμως η ΑΕΚ συναίνεσε.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι. Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, η «Ένωση» μπορεί να καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παικτών και μάλιστα αναμένεται να την κερδίσει. Η ποινή είναι μηδενισμός για την ομάδα που υποπίπτει στο σφάλμα και αφαίρεση τριών βαθμών. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ΑΕΚ αυτόματα κατακτά τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. 

Όμως ουδείς γνωρίζει αν θα γίνει η ένσταση. Στην ΑΕΚ το σκέφτονται σοβαρά, ειδικά αφού ο κόσμος της πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη, οι «Δικέφαλοι», όπως και ο Παναθηναϊκός, έχουν βελτιώσει τις μεταξύ τους σχέσεις, οπότε ίσως να το αφήσουν να πάει το… παλιάμπελο.

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας. Ήδη από τον ΠΑΟΚ παραδέχονται το λάθος τους, το οποίο μάλιστα έκανε έξαλλο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος προτίθεται να κάνει αλλαγές σε διάφορα πόστα. Όπως και να ΄χει, οι επόμενες ώρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ποικιλοτρόπως.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ