Αθλητισμος

Ντέρμπι για τίτλο δίνει ο Ολυμπιακός

Αν νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κατακτά το 45ο πρωτάθλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκιγιέρμε και Ελ Αραμπί αγκαλιασμένοι
Ολυμπιακός © LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Με νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει από τώρα το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

To 45o πρωτάθλημα στην ιστορία του θέλει να κατακτήσει από σήμερα ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό και ο πιο βασικός είναι να νικήσει την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ (21.30). Αν τα καταφέρει θα στεφθεί πρωταθλητής έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος. Βέβαια με το που αρχίσει το σημερινό ντέρμπι, οι Πειραιώτες θα ξέρουν τι ακριβώς θέλουν.

Στις 19.15 ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο γειτονικό Χαριλάου για να παίξει με τον Άρη. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάσει, τότε ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα πριν καν παίξει. Αν έρθει ισοπαλία το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τότε και οι «ερυθρόλευκοι» βολεύονται με το «Χ».

Όπως και να έχει, είτε σήμερα είτε την άλλη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα πάρει τον τίτλο και μάλιστα καθαρά. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι αδιάφορο. Υπάρχει πάντοτε το γόητρο, υπάρχει και το αήττητο που έχει διατηρήσει ήδη σε 29 αγώνες.

Πάντως, το πιο σημαντικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι υποχρεώσεις που έρχονται σε έναν μήνα. Καλά τα αήττητα και τα ρεκόρ, όμως αυτό που μετράει για τον Ολυμπιακό είναι ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά η ρεβάνς με τους Γουλβς στις αρχές Αυγούστου.

Χθες, άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ