Αθλητισμος

Τι συμβαίνει με τον Σλούκα και τον Ολυμπιακό

Η συνάντηση, η συμφωνία και η διάψευση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Σλούκας
Ο άσος της Φενέρμπαχτσε, Κώστας Σλούκας © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα με τον μάνατζερ του τελευταίου να την διαψεύδει.

Αντικρουόμενες απόψεις κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία για πιθανό ραντεβού και συμφωνία του Κώστα Σλούκα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό. Κάποια sites της χώρας μας έγραψαν πως ο διεθνής γκαρντ συναντήθηκε στα γραφεία της εταιρείας των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο.

Αμέσως μετά ήρθαν οι διαψεύσεις, πρώτα από τον μάνατζερ του 30χρονου, Παναγιώτη Καπάζογλου και κατόπιν από τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή ο Σλούκας δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 με τη Φενέρμπαχτσε. Είναι κοινό μυστικό όμως ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην Τουρκία και του χρόνου. Παράλληλα, δεν είναι καν μυστικό πως ο Μπαρτζώκας τον θέλει ξανά στον Πειραιά. Ομως, ακόμη και συμφωνία να υπάρχει ήδη, αυτή δεν μπορεί να ανακοινωθεί. 

Εξαρχής ο Ολυμπιακός στόχευε σε δύο γκαρντ πρώτης γραμμής για την επόμενη σεζόν και ο Σλούκας είναι η πρώτη επιλογή και μάλιστα η πιο βατή για να ολοκληρωθεί. Ο Ντιλέινι πήγε ήδη στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Καλάθης δύσκολα θα πάει στον αιώνιο αντίπαλο του Παναθηναϊκού, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ