- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κανονικά το Ολυμπιακός - Γουλβς
Τι απάντησε μετά τα μεσάνυχτα η ΟΥΕΦΑ στο αίτημα των Άγγλων
Η ΟΥΕΦΑ απεφάνθη ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την αγγλική Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά.
Κανονικά θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 10 το βράδυ το παιχνίδι του Ολυμπιακού - Γουλβς για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγγλικός σύλλογος ζήτησε επίσημα αναβολή από την ΟΥΕΦΑ, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ότι «δεν θέλουμε να πάμε στην Ελλάδα γιατί είναι επικίνδυνη η κατάσταση».
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν… συγκινήθηκε και ενημέρωσε μετά τα μεσάνυχτα πως ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Το Γιουρόπα Λιγκ προβάλλεται εξ ολοκλήρου από τη συνδρομητική τηλεόραση του Cosmote, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προβληθεί ελεύθερα σε όλη τη χώρα από το κανάλι της πλατφόρμας στο Youtube.
Από χθες το βράδυ πάντως η ΟΥΕΦΑ έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά ζητήματα και συγκεκριμένη με την άρνηση της Χετάφε να ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον αυριανό αγώνα με την Ίντερ. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Άνχελ Τόρες, δήλωσε πως «υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στην Ιταλία, εμείς δεν θα ταξιδέψουμε. Ζητήσαμε από την ΟΥΕΦΑ να βρει εναλλακτική λύση, αλλά αρνήθηκε και μας στέλνει στο επίκεντρο του κορωνοϊού. Αν είναι να χάσουμε το ματς Ολυμπιακού - Γουλβς στα χαρτιά και να αποκλειστούμε, ας γίνει. Εγώ τέτοιο ρίσκο δεν μπορώ να πάρω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Περισσότεροι από 30.000 δρομείς πήραν το νούμερο τους από την ERGO Half Marathon Expo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.