Αθλητισμος

Κανονικά το Ολυμπιακός - Γουλβς

Τι απάντησε μετά τα μεσάνυχτα η ΟΥΕΦΑ στο αίτημα των Άγγλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός - Γουλβς
Δεν αναβάλλεται η αναμέτρηση Ολυμπιακού - Γουλβς © LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η ΟΥΕΦΑ απεφάνθη ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την αγγλική Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά.

Κανονικά θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 10 το βράδυ το παιχνίδι του Ολυμπιακού - Γουλβς για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγγλικός σύλλογος ζήτησε επίσημα αναβολή από την ΟΥΕΦΑ, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ότι «δεν θέλουμε να πάμε στην Ελλάδα γιατί είναι επικίνδυνη η κατάσταση».

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν… συγκινήθηκε και ενημέρωσε μετά τα μεσάνυχτα πως ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Το Γιουρόπα Λιγκ προβάλλεται εξ ολοκλήρου από τη συνδρομητική τηλεόραση του Cosmote, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προβληθεί ελεύθερα σε όλη τη χώρα από το κανάλι της πλατφόρμας στο Youtube.

Από χθες το βράδυ πάντως η ΟΥΕΦΑ έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά ζητήματα και συγκεκριμένη με την άρνηση της Χετάφε να ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον αυριανό αγώνα με την Ίντερ. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Άνχελ Τόρες, δήλωσε πως «υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στην Ιταλία, εμείς δεν θα ταξιδέψουμε. Ζητήσαμε από την ΟΥΕΦΑ να βρει εναλλακτική λύση, αλλά αρνήθηκε και μας στέλνει στο επίκεντρο του κορωνοϊού. Αν είναι να χάσουμε το ματς Ολυμπιακού - Γουλβς στα χαρτιά και να αποκλειστούμε, ας γίνει. Εγώ τέτοιο ρίσκο δεν μπορώ να πάρω». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ