Αθλητισμος

Πλησιάζει το τέλος εποχής για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ορατός ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι
Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι © EPA/JUANJO MARTIN

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να χάσει τα πάντα μέσα σε λίγες ημέρες. Έχασε και από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όταν το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ και ακολούθησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έκλεισε ουσιαστικά ένας πετυχημένος κύκλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια στη διοίκησή της δεν το κατάλαβαν και προσπάθησαν με λίγες μεταγραφές και με την επαναφορά του Ζιντάν να συνεχίσουν την προηγούμενη πετυχημένη πορεία. Οι μεταγραφές δεν πέτυχαν προς το παρόν και παρά τις προσπάθειες με ένα μέτριο ρόστερ, η ομάδα τα… κουτσοκατάφερνε.

Όμως μέσα σε 15 μέρες κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Πρώτα έχασε εντός έδρας από τη Σοσιεδάδ με 4-3 και αποκλείστηκε από το Κύπελλου, στη συνέχεια με ένα «Χ» στο «Μπερναμπέου» με τη Θέλτα και μια ήττα από τη Λεβάντε έχασε την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Την οποία παρεμπιπτόντως την υποδέχεται την Κυριακή στο clasico.

Οι Μαδριλένοι θα παίξουν με κομμένα τα φτερά, αφού την Τετάρτη το βράδυ ήρθε και η αποτυχία στην Ευρώπη. Η Ρεάλ φιλοξένησε τη Μάντσεστερ Σίτι και έχασε με 2-1, αν και προηγήθηκε με τον Ίσκο. Στα τελευταία λεπτά δέχθηκε δύο γκολ με τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ντε Μπρόινε, ενώ αποβλήθηκε και ο Σέρχιο Ράμος που χάνει τη ρεβάνς. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε και τον νέο τραυματισμό του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος σταρ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν…

A Year of Weather - 2019

Πάντως, το «διπλό» της ομάδας του Γουαρδιόλα μέσα στη Μαδρίτη δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη. Αυτή ήρθε λίγο πιο ανατολικά, στη Γαλλία. Η Λιόν επικράτησε με 1-0 της κάκιστης Γιουβέντους και της έβαλε δύσκολα ενόψει της ρεβάνς.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ