Αθλητισμος

Κόμπι Μπράιαντ: Η νύχτα που ο πλανήτης ήλπιζε να διαβάζει Fake News

Όλοι σκρολάραμε περιμένοντας μια διάψευση που δεν ήρθε ποτέ

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16503049.jpg
© MIKE NELSON / EPA

Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι νεκρός και δεν είναι Fake News.

Όταν πρωτοδιαβάζεις τον τίτλο, δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς εννοεί. Σκέφτεσαι και νομίζεις ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο, από εκείνα που κάνει ο Τομάσο Ντεμπενεντέτι. Συνεχείς ανανεώσεις στο Twitter, όπου όλοι απλά αρνούνταν να το δεχθούν. Τη νύχτα της 26ης Ιανουαρίου του 2020 όλος ο πλανήτης ήλπιζε να διαβάζει Fake News. Η διάψευση που τόσο έψαχνε ο κόσμος δεν ήρθε. Αντί για αυτήν έρχονται στη φόρα, οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το συμβάν. Το ελικόπτερο έπεσε, ο Κόμπi Μπράιαντ και η κόρη του, Τζιάνα ήταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες που έχασαν τις ζωές τους.

Το πρωί ο Κόμπi είχε συγχαρεί τον Λεμπρόν Τζέιμς που κατόρθωσε να τον περάσει στη λίστα των σκόρερ του ΝΒΑ. Ο Τζέιμς απαντούσε με θαυμασμό για τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας των Λος Άντζελες Λέικερς και λίγες ώρες μετά ο «Black Mamba» είναι νεκρός.

 

Ο κατά πολλούς, καλύτερος παίκτης του 21ου αιώνα σκοτώθηκε και ενώ ο πλανήτης περίμενε την διάψευση της οκογένειας, τελικά ήρθαν οι φωτογραφίες, τα «RIP» και τα βίντεο από τις κορυφαίες στιγμές του.

 

Ο πάντα χαμογελαστός Κόμπi Μπράιαντ στα 41 του χρόνια απεβίωσε και πέρα από τις μεγάλες του στιγμές στα παρκέ, ήταν και ένας εξαιρετικός ομιλητής. Κάθε του ατάκα «έγραφε» και άφησε quotes για γενιές. Αυτά θα πλημμυρίσουν τις επόμενες ώρες τα Social Media. Η κόντρα των fans του με εκείνους του Λεμπρόν Τζέιμς θα παύσει για πάντα, το ίδιο και οι αιώνιοι τσακωμοί για το αν λέγεται Κόμπε ή Κόμπι. 

Ο άνθρωπος που έσωσε το ΝΒΑ μετά το φινάλε της καριέρας του Μάικλ Τζόρνταν δεν είναι πια εδώ και αν κάτι κρατάμε από εκείνα που θα γεμίσουν την αρχική μας σελίδα τις επόμενες ώρες, ας είναι αυτό: «Περάστε καλά, απολαύστε τη ζωή. Είναι πολύ μικρή για να αποθαρρύνεστε. Συνεχίστε να προσπαθείτε, βάλτε ένα χαμόγελο και προχωρήστε μπροστά». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ