Αθλητισμος

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ

Σε συντριβή ελικοπτέρου - Ήταν μόλις 41 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμπι Μπράιντ
Κόμπι Μπράιντ / © EPA/MARK R. CRISTINO

Συνετρίβη το ιδιωτικό ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ. Νεκρός ο θρυλικός μπασκετμπολίστας του NBA σύμφωνα με το TMZ Sports.

Σκοτώθηκε σε ηλικία 41 ετών μετά από πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ. Το TMZ Sports επιβεβαίωσε πριν από λίγο την πληροφορία που έχει κυριολεκτικά παγώσει τον κόσμο. 

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ο Κόμπι Μπράιαντ ταξίδευε με τουλάχιστον άλλα τρία άτομα στο ιδιωτικό του ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη. Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες. Ανεπιβεβαίωτες πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκδήλωση φωτιάς στο ελικόπτερο. Συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν πέντε. 

Η αστυνομική αρχή της επαρχίας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας την Κυριακή. Δεν υπάρχουν επιζώντες, συμπλήρωσαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες δεν έχουν δώσει ακόμα στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιβαινόντων. 

Ο δήμος του Καλαμπάσας επιβεβαίωσε στο Twitter την τραγωδία. 

Το TMZ δημοσιεύει φωτογραφία από το σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου

c2408ff2168744d39b1101633465b9de_md.jpg

Εδώ και πολλά χρόνια ο Κόμπι είχε δείξει την προτίμησή του να μετακινείται με ελικόπτερα. Ήταν μια συνήθειά του από την εποχή που αγωνιζόταν στους Λος Άντζελες Λέικερς. 

Ο Κόμπι αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Βανέσα και τις τέσσερις κόρες του - Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και τη νεογέννητη Κάπρι. 

Πέντε φορές πρωταθλητής στο NBA o Κόμπι Μπράιαντ αγωνίστηκε στο σύνολο της 20ετούς καριέρας του με τους Λος Άντζελες Λάικερς. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Απρίλιο του 2016. 

Ανάμεσα στα μεγάλα επιτεύγματα της ζωής αυτού του φοβερού μπασκετικού ταλέντου ήταν: το 2008 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA και δύο φορές ανακηρύχθηκε ο MVP σε τελικούς του NBA. Είχε επίσης κατακτήσει Όσκαρ για τη συμμετοχή του στο «Dear Basketball», μία ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους η οποία βασίστηκε πάνω σε ένα ποίημα που έγραψε ο "θρύλος" των Λέικερς το 2015, λίγο πριν προαναγγείλει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Πρώτες αντιδράσεις μετά το σοκ 

Το BBC δημοσιεύει το tweet του Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι στον Κόμπι 

Ο Νεϊμάρ αφιέρωσε το δεύτερο του γκολ απόψε στον Κόμπι και σχημάτισε με τα χέρια του τον αριθμό «24».

«Δεν έχω λόγια», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Λιονέλ Μέσι.

Leo Messi on Instagram: “No tengo palabras... Todo mi cariño para la familia y amigos de Kobe. Fue un placer conocerle y compartir buenos momentos juntos. Se nos…”

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ