Αθλητισμος

Με πρόστιμο πληρώνει ο Φρανκ Ριμπερί τη «χρυσή» μπριζόλα του Salt Bae (video, εικόνες)

Τιμωρείται από την Μπάγερν για τον τρόπο που απάντησε στους επικριτές του στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρανκ Ριμπερί
Φρανκ Ριμπερί / © EPA/RONALD WITTEK

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Γάλλο μέσο της Φρανκ Ριμπερί για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τους επικριτές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την ανάρτησή του στο εστιατόριο του Salt Bae μπροστά στη «χρυσή μπριζόλα» των 1.300 ευρώ.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ξέσπασε στο Twitter και το Instagram το Σάββατο κατά όσων του επιτέθηκαν για το βίντεο με τη καλυμμένη με φύλλα χρυσού μπριζόλα. «Είχα μια συζήτηση με τον Φρανκ και του γνωστοποίησα πως θα του επιβάλουμε ένα μεγάλο πρόστιμο και το αποδέχτηκε» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στους δημοσιογράφους στο Κατάρ, όπου προπονείται η Μπάγερν. «Χρησιμοποίησε λέξεις που δεν μπορούμε να δεχτούμε και που ο Φρανκ δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου», πρόσθεσε ο Σαλιχάμιτζιτς.

«Ας ξεκινήσουμε με τα ζηλόφθονα, θυμωμένα μηνύματα που προήλθαν από ένα σπασμένο προφυλακτικό» έγραψε στην πρώτη από τις αναρτήσεις του στο Twitter. «Στο διάολο οι μητέρες σας, οι γιαγιάδες σας και όλο το γενεαλογικό σας δέντρο» συνέχισε και πρόσθεσε, «πάνω από όλα η επιτυχία μου οφείλεται στον Θεό, σε μένα και τους αγαπημένους μου που πιστεύουν σε μένα».



Ο Σαλιχάμιτζιτς διευκρίνισε πως ο Ριμπερί δεν πλήρωσε τον λογαριασμό γιατί είχε προσκληθεί στο εστιατόριο. Αναγνώρισε επίσης, πως ο παίκτης απάντησε λόγω βαρύτατων προσβολών. «Ο Φρανκ κατασυκοφαντήθηκε και προσβλήθηκε» δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς. «Και όχι μόνο ο Φρανκ, αλλά και η έγκυος σύζυγός του, το παιδί του και η μητέρα του που είναι στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση. Ο Φρανκ ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Τον υποστηρίζω σε αυτό, αλλά, δυστυχώς, έχασε τελείως τον έλεγχο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ