Visual Browsing
Μήπως τελικά το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να είναι… δικό μου;

Μήπως τελικά το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να είναι… δικό μου;

«Ασφαλείς» λύσεις για τη μετακίνηση στην πόλη με Avis Leasing
Avis: Leasing και πάνω από όλα με ασφάλεια

Οι πρώτες μετακινήσεις μετά την καραντίνα ήταν λίγο μουδιασμένες. Θέσεις απαγορευμένες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, φόβος διάχυτος και γενικότερα μια τάση να ακυρώνω ό,τι αχρείαστο είχα κανονίσει. Στο εξωτερικό και υπό τον φόβο μια νέας έξαρσης του κορωνοϊού, πιστεύουν ότι ο φόβος, που φυσικά δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, θα συνεχίσει να επικρατεί για όλον τουλάχιστον τον χρόνο. Και ενώ όλοι μας ψάχνουμε τις πιο ασφαλείς λύσεις για τις μετακινήσεις μας, τουλάχιστον για το πρώτο, δύσκολο διάστημα, βρήκα τις απαντήσεις που ήθελα από τον ίδιο μου τον κολλητό, που από τον προηγούμενο μήνα άλλαξε τον τρόπο που μετακινείται στην πόλη.

Πάνω-κάτω βρισκόμαστε στην ίδια φάση και καθώς εκείνος δεν ήταν έτοιμος για την αγορά αυτοκινήτου, ούτε για μια μακροχρόνια μίσθωση, άρχισε να νοικιάζει αυτοκίνητο για όποτε εκείνος το ήθελε (να κάνει καθημερινές δουλειές, να πάει στους γονείς του στο Ξυλόκαστρο). Και πράγματι τον είχε βολέψει πολύ, καθώς η διαδικασία ενοικίασης με την Avis είναι απλούστατη και οι τιμές της άκρως οικονομικές. Εγώ δεν άργησα να μπω στο κόλπο, όμως σκέφτηκα ότι ίσως είναι ώρα να πάρω το αυτοκίνητο που πάντα ήθελα. Με leasing όμως.

Ναι, σε αυτό το σημείο ας σας γράψω ότι μέχρι πριν την πανδημία η σχέση μου με το leasing ήταν μηδαμινή και ότι δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μια τέτοια κίνηση. Όμως η ευελιξία που σου διατίθεται από την Αvis σε μια περίοδο που κανείς δεν είναι... ευέλικτος, ήταν καθοριστική. Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου σου δίνει την σιγουριά ότι θα έχεις το αυτοκίνητο σου έως και 4 χρόνια χωρίς έξτρα έξοδα καθώς το service, τα τέλη, η ασφάλεια, τα έκτακτα έξοδα για ζημιές, ακόμα και η αλλαγή ελαστικών περιλαμβάνονται στο μηνιαίο ποσό που πρέπει να πληρώνεις και το οποίο είναι και σταθερό. Άρα κάνεις τέλειο προγραμματισμό και επίσης τα έχεις όλα κανονισμένα και πληρωμένα.

Αφού λοιπόν βεβαιώθηκα ότι η Avis προσφέρει όλες τις ασφαλείς λύσεις μετακίνησης μελέτησα τις επιλογές που είχα (και ναι είναι πάρα πολλές). Κάθε λεπτό της πλοήγησης μου στο myavis.gr, νομίζω ότι άλλαζα απόφαση, όμως το σημείο που πραγματικά με έκανε να... τριπλοσκεφτώ την επιλογή μου είναι όταν έπεσα πάνω στη νέα υπηρεσία Leasing Μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Όχι, ο κολλητός δεν είχε ιδέα για αυτήν την υπηρεσία, καθώς προστέθηκε στο site από τις αρχές Μαΐου και αμέσως αυτός έγινε άλλος ένας λόγος να «του την πω». Πέρα λοιπόν από το κλασικό πλέον Leasing καινούργιου αυτοκινήτου στο myavis.gr με πλήθος προσφορών, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να επιλέξει και το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επιθυμεί μέσα από μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και μοντέλων. Το Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προσφέρει στους πελάτες όλα τα προνόμια, όπως: Super τιμές, Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, δωρεάν ασφάλεια, service και τα τέλη κυκλοφορίας και την εγγύηση της Avis.

 

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5