Βιβλιο

Eνα moleskine και 150 designers

Συνδυασμός φτιαγμένος στον παράδεισο 

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
ΤΕΥΧΟΣ 322
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9857-22439.jpg

Mετά την επιτυ­χία του λευκώ­ματος/έκθεσης «Το χέρι του αρχιτέκτονα», μιας συλλογής από σκίτσα και σχέδια διάσημων αρ­χιτεκτόνων από όλο τον κόσμο μαζεμένα σε ένα «υπερμέγεθες» μαύρο ση­μειωματάριο Moleskine, ήρθε και η συνέχειά του: “La Mano del Designer”. Μια πανδαισία ελεύθε­ρου σχεδίου, αυθόρμητα και εντυπωσιακά σχέδια που συμβαίνουν εκείνη την υπέροχη στιγμή, όταν το χέρι ενός καλλιτέχνη βρίσκεται μπροστά σε μία λευκή κόλα χαρτί, κρατώ­ντας ένα μολύβι – ή οτιδή­ποτε άλλο γράφει. 

Τα «μικρά μαύρα σημει­ωματάρια» συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτή την ιδέα της προσωπικής καλ­λιτεχνικής δημιουργίας, δίνοντας λευκώματα δικά μας ή συλλογές άλλων, που αποκτούν αυτόματα συλ­λεκτική και συναισθημα­τική αξία. 462 αυθεντικά σχέδια από 150 designers – ανάμεσά τους έργα των Bouroullec Brothers, Michael Graves, Hella Jongerius, Karim Rashid και πολλών άλλων. 

Το “Hand of the Designer” είναι ένας λευκός τόμος-φετίχ σε μέγεθος Α4, με το μαύρο του κλασικό λάστι­χο, με κείμενα και πλήρη βιογραφικά των καλλιτε­χνών και έξτρα βιβλίο με λευκές σελίδες «για να το γεμίσετε εσείς», συνεπαρ­μένοι από την έμπνευση, ξεφυλλίζοντάς το.

Μπορείτε να το βρείτε στο Mah-Jong (Κανάρη 14) και σε όλα τα επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ