Βιβλιο

Σχεδόν πάντα, σχεδόν κάτι: Οι εκδόσεις ATHENS VOICE Books παρουσιάζουν το βιβλίο της Ελένης Χελιώτη

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο βιβλιοπωλείο Little Tree Books & Coffee

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχεδόν πάντα, σχεδόν κάτι: Οι εκδόσεις ATHENS VOICE Books παρουσιάζουν το βιβλίο της Ελένης Χελιώτη

«Σχεδόν πάντα, σχεδόν κάτι» της Ελένης Χελιώτη (εκδόσεις ATHENS VOICE Books): Η παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο Little Tree Books & Coffee στις 18/10

Οι εκδόσεις ATHENS VOICE Books παρουσιάζουν το βιβλίο «Σχεδόν πάντα, σχεδόν κάτι» της Ελένης Χελιώτη την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Little Tree Books & Coffee (Little Tree Books & Coffee, Καβαλλότι 2, Αθήνα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σώτη Τριανταφύλλου και η συγγραφέας.

«Σχεδόν πάντα, σχεδόν κάτι» της Ελένης Χελιώτη, εκδ. ATHENS VOICE Books: Περίληψη του βιβλίου

Μια άναρχη ιστορία, όπως είναι όλες οι ιστορίες μας.

«Σχεδόν πάντα, σχεδόν κάτι» της Ελένης Χελιώτη, εκδ. ATHENS VOICE Books

Έπρεπε να είχα φύγει. Πριν με φιλήσει. Ή, έστω, λίγο μετά. Πριν αφεθώ. Αντ’ αυτού έφυγα την επόμενη μέρα το πρωί, μετά τον δεύτερο καφέ: η επιθυμία λιγότερη, η σιγουριά να μου χτυπάει τον ώμο. Κατέβασα τα παράθυρα του αυτοκινήτου, παρόλο το κρύο, για να φύγει από πάνω μου. Η ανάγκη ακόμα εκεί. Θα είναι αλλιώς. Ακούς; Θα είναι αλλιώς. Ήταν ήδη το ίδιο.
Δεν ήμουν αθώα. Ήξερα. Δεν ήμουν όμως ούτε ψεύτρα. Μίλησα. Διαλέξαμε και οι δύο από ένα λάθος και το κρύψαμε στον κόρφο μας σαν ευχή. Δεν μπορεί να μην ήξερε. Δεν μπορεί να μην έβλεπε. Πως δεν ενέδιδα το ίδιο, πως επέλεγα τις λέξεις που τροφοδοτούσα με οξυγόνο με την ακρίβεια νευροχειρουργού. Δεν ήθελε να δει και εγώ δεν ήθελα να ακούσω. Και έτσι, αυτός τυφλός και εγώ κωφάλαλη, αφεθήκαμε στην αίσθηση που απαιτεί τη μεγαλύτερη θυσία: το δοχείο της ψυχής σου. Τη μεγαλύτερη θυσία όταν το θες πολύ, ή για τους λάθος λόγους.

Ελένη Χελιώτη - βιογραφικό

Η Ελένη Χελιώτη ξεκίνησε να γράφει γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει. Τώρα μιλάει πολύ και γράφει πιο κοφτά. Παράτησε τη μετάφραση για τη λογοτεχνία, και την Αγγλία για την Ελλάδα. Αγαπά τα αυτοκίνητα, λατρεύει τα βιβλία, και πίνει bourbon. Όταν δεν διαβάζει ακούει μουσική, και όταν είναι ανήσυχη ταξιδεύει.

Ελένη Χελιώτη

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ