Βιβλιο

People World

Ο κόσμος μέσα από το φακό της Πόπης Τσουκάτου

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 502
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80045-178950.jpg

Την αγάπη της για τα ταξίδια και τους ανθρώπους αποτυπώνει στο φωτογραφικό άλμπουμ «People World» η φωτογράφος Πόπη Τσουκάτου, μέσα από μια σειρά υπέροχων ενσταντανέ που μοιάζουν τυχαία αλλά δεν είναι. Άνθρωποι και σκηνές από τους δρόμους του κόσμου, μια γυναίκα σε προσευχή, ένα γκρουπ από κλόουν στη Νέα Υόρκη, ένα ζευγάρι με μια βαλίτσα, ένα μοναχικός σε μια γέφυρα, ένας μεταφορέας κλουβιών κάπου στην Ασία.

image

Eίναι μόνο μερικές από τις εικόνες που αποτυπώνονται στο φωτογραφικό βιβλίο σε ένα σύνολο 69 έγχρωμων φωτογραφιών και 96 σελίδων που εκδίδει ο εκδοτικός Οίκος Cube Art Editions (www.cubearteditions.com) σε δίγλωσση έκδοση και στη τιμή των 18 ευρώ. To σχεδιασμό του βιβλίου υπογράφει η This is that, την επιμέλεια η Ελένη Σαρόγλου, τα κείμενα ο Σταύρος Καβαλλάρης και τη μετάφραση η Μαρία Κουκιάδη.

Το βιβλίο «People World» παρουσιάζεται την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (Μελιδώνη 4-6 & Αγίων Ασωμάτων) στο Θησείο. Θα μιλήσουν ο θεωρητικός τέχνης Σταύρος Καβαλλάρης και η Δρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Ζαχαρούλα Τουραλή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ