Βιβλιο

«The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece»: Ο Tom Hanks έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα

Η έμπνευση από τις εμπειρίες του στο Χόλιγουντ - Ποτέ θα κυκλοφορήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Χανκς
Τομ Χανκς © EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Τομ Χανκς: Έτοιμο το πρώτο του μυθιστόρημα - Ο τίτλος και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου

Ο Τομ Χανκς έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου του 2023. 

Το μυθιστόρημά του εκτείνεται σε 80 χρόνια και κορυφώνεται με την έναρξη της ομότιτλης ταινίας, η οποία είναι μια «κολοσσιαία ταινία δράσης υπερηρώων» εμπνευσμένη από ένα κόμικ. Χαρακτήρες του μυθιστορήματος είναι ο ταραγμένος στρατιώτης που επιστρέφει από τον πόλεμο, ένα νεαρό αγόρι με καλλιτεχνικό χάρισμα, ένας εμπνευσμένος και εκκεντρικός σκηνοθέτης, ένας αστέρας του κινηματογράφου και ένας ακούραστος βοηθός παραγωγής. Το μυθιστόρημα θα εκδοθεί από την Penguin Random House (PRH) και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στις ΗΠΑ στις 9 Μαΐου 2023.

Ο Τομ Χανκς, δήλωσε στο περιοδικό People ότι η πλοκή βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες από το Χόλιγουντ. «Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία... Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει, ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα», είπε. Το «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες και παρουσιάζει την αμερικανική κουλτούρα που έχει αλλάξει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Το εξώφυλλο του μυθιστορήματος του Τομ Χανκς
Το εξώφυλλο του μυθιστορήματος του Τομ Χανκς

Αυτή είναι η δεύτερη συγγραφική δουλειά του Τομ Χανκς, είχε προηγηθεί το Uncommon Type, η συλλογή διηγημάτων του. Το βιβλίο έχει πουλήσει 234.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ