Βιβλιο

Προδημοσίευση: Ο απόλυτος οδηγός του TikTok

Διάσημα προφίλ, κουίζ και σημειώσεις στο νέο βιβλίο από τις εκδ. Παπαδόπουλος που θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο απόλυτος οδηγός του TikTok», εκδόσεις Παπαδόπουλος

Διαβάστε ένα απόσπαμα από το «Ο απόλυτος οδηγός του TikTok», το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 2/11 από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος για τη δημοφιλές app.

Από τα τρελά challenges μέχρι τα υπέροχα ντουέτα, τις συγχρονισμένες χορογραφίες μέχρι και τους θρύλους του lip-sync, ανακάλυψε όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο cool εφαρμογή! Στο νέο βιβλίο «Ο απόλυτος οδηγός του TikTok» που θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, θα βρεις διάσημα προφίλ, κουίζ και σημειώσεις που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις και να μοιραστείς το δικό σου στιλ και λογαριασμό στο TikTok.

Διαβάστε απόσπαμα από το βιβλίο «Ο απόλυτος οδηγός του TikTok» (εκδ. Παπαδόπουλος)

ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ

Yπάρχουν τόσα πολλά αχτύπητα δίδυμα στο TikTok, είναι πολύ δύσκολο να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, εδώ θα βρεις μερικά από τα, που σίγουρα χρειάζεται να ξέρεις

Zoe LaVerne και Cody Orlove
ΤΙΚΤΟΚ ΠΡΟΦΙΛ: @zoelaverne και @codyorlove
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Aμερικανοί

Αυτό το αξιαγάπητο ζευγάρι αποτελείται από δύο από τους πιο πετυχημένους δημιουργούς του TikTok και μαζί είναι ακόμα καλύτεροι! Έχουν ένα κανάλι στο YouTube όπου μοιράζονται φάρσες, challenges, ακόμα και ένα βίντεο με τον… ψεύτικο γάμο τους.

Twin melody
ΤΙΚΤΟΚ ΠΡΟΦΙΛ: @twinmelody
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ισπανίδες

Αυτό το ντουέτο τραγουδάει, συνθέτει και μας χαρίζει διπλή διασκέδαση. Η Aitana και η Paula είναι δίδυμες και γνωστές στον κόσμο του TikTok για τις διασκευές τους σε γνωστά τραγούδια καλλιτεχνών όπως η Adele και ο Ed Sheeran αλλά και για τα έξυπνα memes τους. Είναι περήφανα μέλη της Twinnerz κοινότητας και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό τους. Το χορευτικό τους βίντεο «Juju on Dat Beat» έχει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές.

Τα δίδυμα Rybka
ΤΙΚΤΟΚ ΠΡΟΦΙΛ: @rybkatwinsofficial
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Aυστραλές

Η Teagan και η Sam είναι η περηφάνια της Αυστραλίας! Πρέπει να δεις πόσο ευλύγιστες είναι αυτές οι δύο! Εκτός από τα social media, οι αδερφές έχουν εμφανιστεί στην εκπομπή Australia’s Got Talent και έχουν κυκλοφορήσει και το δικό τους βιβλίο με τίτλο Twinning It.

Lucas και Marcus Dobre
ΤΙΚΤΟΚ ΠΡΟΦΙΛ: @rybkatwinsofficial
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Αμερικανοί

Ο Lucas και ο Marcus Dobre είναι δίδυμοι με κοινό κανάλι στο TikTok. Τα αγόρια δημοσιεύουν πανέξυπνα βίντεο, τα οποία συνήθως είναι είτε κωμικά, είτε φάρσες, ακροβατικά και vlogs.

The Croes
ΤΙΚΤΟΚ ΠΡΟΦΙΛ: @croesbros
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Από την Αρούμπα

Οι αδερφοί Gil και Jay έχουν κοινό λογαριασμό στο TikTok, το CroesBros. Σε περίπτωση που δεν έχεις ξαναδεί δικά τους βίντεο, να περιμένεις αστείες χορογραφίες και τέλειο lip-syncing.

Οι αδερφοί Lopez
ΤΙΚΤΟΚ ΠΡΟΦΙΛ: @tonylopez και @ondreazlopez
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Αμερικανοί

Να σου συστήσουμε τους χορευταράδες αδερφούς Tony και Ondreaz! Πριν από το TikTok, οι δυο τους ήταν ήδη ένα γνωστό χορευτικό δίδυμο και διάσημοι στους αγωνιστικούς Αμερικής κύκλους της. Και τα δύο αγόρια είναι μέλη του Hype House και, αν ανακαλύψεις τα βίντεό τους με χορογραφίες και lip-sync, δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις γιατί.

ΤΑ TRENDING ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Σου έχουν κολλήσει κάποια τραγούδια στο κεφάλι τώρα τελευταία; Μάλλον το TikTok θα φταίει! Ανακάλυψε ποια τοπ μουσικά κομμάτια γίνονται trends στην εφαρμογή, δίνοντας έμπνευση για memes, lip-syncing και τρομερές χορογραφίες.

«OLD TOWN ROAD» – LIL NAS Χ
Ο Lil Nas X ανέβασε πρώτος το τραγούδι στο TikTok, ξεκινώντας ένα meme στο οποίο οι δημιουργοί, με το που ξεκινάει το τραγούδι, εμφανίζονται ξαφνικά ντυμένοι με ρούχα που θυμίζουν Άγρια ∆ύση. Από τότε, έχει υπάρξει το μουσικό χαλί για ό,τι βίντεο μπορείς να φανταστείς.

«LOTTERY» – K CAMP T
O χορός Renegade ήταν το πιο δημοφιλές challenge στο TikTok από τον Ιανουάριο του 2020. Η χορογραφία δημιουργήθηκε στο Instagram από τη 14χρονη Jalaiah Harmon (@jalaiahharmon) τον Σεπτέμβριο 2019, πριν συνεχιστεί και στο TikTok. Παρόλο που ο χορός έγινε viral, δεν συνέβη το ίδιο για την Jalaiah. Τη δόξα για τη χορογραφία πήραν η Charli D’Amelio και η Addison Rae (και το υπόλοιπο Hype House). Όχι όμως για πολύ! Τελικά η Jalaiah εισέπραξε την αναγνώριση που της άξιζε, χορεύοντας σε αθλητικούς αγώνες όπως το NBA All-Star και στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

«WOAH» - KRYPTO9095 FT. D3MSTREET
Η χορευτική κίνηση «woah» ήταν ήδη γνωστή πριν από το TikTok, όμως το viral τραγούδι του KRYPTO9095’s την έκανε γνωστή και στην Gen Z.

«TOOSIE SLIDE» - DRAKE
Ο Drake είναι από μόνος του ένας τεράστιος σταρ, η επιτυχία του τραγουδιού όμως σίγουρα εξασφαλίστηκε και από το γεγονός ότι ο ίδιος δημοσίευσε ένα χορευτικό challenge στο TikTok. Έτσι το «Toosie Slide» έγινε viral!

«OBSESSED» – MARIAH CAREY
Aφού η @reesehardy, μια διάσημη TikToker, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έκλαιγε ενώ χόρευε με το γνωστό τραγούδι της Mariah Carey, η χορογραφία έγινε viral και εκατομμύρια άλλοι χρήστες τη μιμήθηκαν σε δικά τους βίντεο.

ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΧΟΥΣ!
Γράψε τα αγαπημένα σου τραγούδια, καλλιτέχνες και στίχους που σε εμπνέουν!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ