Βιβλιο

Τα αστυνομικά βιβλία που ετοιμάζουν οι εκδόσεις Λιβάνη

Οι εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν ενδιαφέροντες τίτλους για τους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας.

69344622_10156942672578218_6480720064680034304_n.jpg
Κέλλη Κρητικού
ΤΕΥΧΟΣ 753
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικά βιβλία, εκδόσεις Λιβάνη
Αστυνομικά βιβλία, εκδόσεις Λιβάνη

Μαριέλεν Θεοχάρη, H. Flood, A. Roslund, B. Abel, T. Gerritsen, V. Kliesch, S. Fitzek και M. Seeck από τις εκδόσεις Λιβάνη για το φθινόπωρο 2020.

Μαριελέν Θεοχάρη, εκδόσεις Λιβάνη
Οι εκδόσεις Λιβάνη έχουν ετοιμάσει μια σειρά από ενδιαφέροντες τίτλους για τους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας. Την αρχή κάνει ο «Πάγος» της Μαριέλεν Θεοχάρη. Η Ηλέκτρα Ρουμπάνη ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως ντετέκτιβ στους κόλπους του FBI. Η ζωή της κινδυνεύει. Είναι περικυκλωμένη από τρεις άντρες που την πολιορκούν ερωτικά και από μια γυναίκα που εμπιστεύεται. Άραγε ποιος από τους τέσσερις θέλει τον θάνατό της; Ή μήπως όλα αυτά συμβαίνουν στη φαντασία της; Ένα κυνηγητό ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη στο Μαλιμπού και από εκεί στο Παρίσι.


Helene Flood, εκδόσεις Λιβάνη
Τη σκυτάλη παίρνει ένα θρίλερ με γνήσιο ψυχολογικό βάθος. Η «Θεραπεύτρια» της Helene Flood. Σε ένα εξαιρετικά σύγχρονο και ρεαλιστικό σκηνικό παρακολουθούμε με ανατριχιαστική αγωνία την αποκάλυψη των πιο μύχιων και σκοτεινών πλευρών του εαυτού μας, της οικογενειακής ζωής και των σχέσεών μας.


Anders Roslund, εκδόσεις Λιβάνη
Το καινούριο αστυνομικό μυθιστόρημα του Anders Roslund είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ για την εκδίκηση και την προδοσία όταν το παρελθόν εισβάλλει ορμητικά στο παρόν. Τρεις μοιραίες μέρες. «Να ζήσεις, κορίτσι…». Όταν η Ζάνα έκλεισε τα πέντε, το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να τραγουδήσει Να ζήσεις, κορίτσι… Δεν ήθελε να δει ανθρώπους να πεθαίνουν.


Barbara Abel, εκδόσεις Λιβάνη
Καλοδουλεμένο ψυχολογικό θρίλερ που εξελίσσεται σε παράλληλα επίπεδα είναι το «Δεν ξέρω» της Barbara Abel, που έρχεται με προσδοκίες. Χάρη στις συνεχείς ανατροπές της πλοκής διατηρεί σε αγωνία τους αναγνώστες, κάνοντάς τους να αμφισβητούν διαρκώς τα όρια μεταξύ σκοτεινών και αγαθών προθέσεων, μεταξύ αλήθειας και ψέματος. 


Tess Gerritsen, εκδόσεις Λιβάνη
Γρήγορη πλοκή και ανατροπές μέχρι το τέλος σε ένα καλογραμμένο, συναρπαστικό θρίλερ που φέρει τον τίτλο «Η μορφή της νύχτας» της Tess Gerritsen. Η Έιβα νοικιάζει για το καλοκαίρι ένα παραθαλάσσιο αρχοντικό του 1860. Αρχίζει να ερευνά την ιστορία του σπιτιού και του αρχικού ιδιοκτήτη κι ανακαλύπτει πολλούς μυστήριους θανάτους γυναικών. Στο σπίτι του ευγενικού και γοητευτικού γιατρού της μικρής πόλης βρίσκει στοιχεία που τον καθιστούν ύποπτο για τους δύο πιο πρόσφατους φόνους.


Vincent Kliesch, εκδόσεις Λιβάνη
Sebastian Fitzek, εκδόσεις Λιβάνη
Στο δεύτερο μέρος της «Ακοής», στην «Ακοή2», των Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η ανθρώπινη άβυσσος, η τυφλή αγάπη και ο ψυχρός υπολογισμός συνυφαίνονται σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με απροσδόκητες ανατροπές.


Max Seeck, εκδόσεις Λιβάνη
Προσέξτε τι γράφετε, μπορεί να γίνει πραγματικότητα… προειδοποιεί ο Max Seeck στο μυθιστόρημα «Ο πιστός αναγνώστης». Όταν μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι, φαίνεται πως είναι το πρώτο θύμα κάποιου που διαπράττει πιστά τα εξαιρετικά βίαια εγκλήματα που περιγράφονται στα μυθιστορήματα ενός επιτυχημένου συγγραφέα βιβλίων θρίλερ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ