Βιβλιο

Η Έλενα Αντωνίου «Μετά τα δάκρυα του πάθους»

Η συγγραφέας μιλά στην ATHENS VOICE για το βιβλίο που αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό και έγινε best seller από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elena antoniou meta ta dakrya toy pathoys ekdoseis vakhikon

Η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου μιλάει στην ATHENS VOICE για το βιβλίο της «Μετά τα δάκρυα του πάθους» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell.

Αρκεί η αγάπη για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία ή μήπως, κάποιες φορές, η ζωή σε πάει αλλού; Η απάντηση θα δοθεί «Μετά τα δάκρυα του πάθους» από την Έλενα Αντωνίου.

Το «Μετά τα δάκρυα του πάθους» είναι η συνέχεια του πρώτου σας βιβλίου «Τα δάκρυα του πάθους». Συστήστε μας τους ήρωές σας και πείτε μας δυο λόγια για την ιστορία του πρώτου βιβλίου, για κάποιον που δεν το έχει διαβάσει.
Είναι ένα ρομαντικό μυθιστόρημα γεμάτο έρωτα, πάθος, δάκρυα, σασπένς και ανατροπές. Ο Ανδρέας Λοΐζου είναι ένα αρσενικό παλιάς κοπής, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, πολύ πιστός στην επαγγελματική του ηθική και τον ανδρικό του λόγο, έχει χτίσει την καριέρα του στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνει τις εφήμερες σχέσεις. Η Λυδία Αποστόλου είναι φοιτήτρια, ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα και ενθουσιασμό, μία γυναίκα σύγχρονη, δυναμική με έντονη προσωπικότητα.

H ιστορία ξεκινά στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίζονται μία βροχερή νύχτα. Εντελώς τυχαία εκείνη εμφανίζεται ως εκπαιδευόμενη στην εταιρεία όπου είναι διευθυντής αυτός, ο οποίος και αναλαμβάνει την εκπαίδευσή της. Ζουν έναν παράφορο έρωτα αλλά πέφτουν θύμα μίας ίντριγκας και δολοπλοκίας, με αποτέλεσμα να έρθει ο χωρισμός. Η Λυδία μένει συντετριμμένη χάνοντας τα πάντα, ενώ ο Ανδρέας πληγωμένος ορκίζεται εκδίκηση. Επιστρέφει στην Αθήνα, αναλαμβάνει την πατρική επιχείρηση και στήνει αριστοτεχνικά το σχέδιό του. Όταν εκείνη επιστρέφει για να δει τον πατέρα της που είναι στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας καταφέρνει να την εγκλωβίσει στην παγίδα του και την εκβιάζει να τον παντρευτεί για να σώσει τη ζωή του πατέρα της και την εταιρεία τους που κινδυνεύει με χρεοκοπία. Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο, οι δυο τους από αντίπαλοι γίνονται και πάλι εραστές και χάνονται στη θύελλα του πάθους τη στιγμή που ο εχθρός τους ρίχνει βαριά τη σκιά του πάνω τους απειλώντας ακόμη και τη ζωή τους.

Για το νέο σας βιβλίο, το «Μετά τα δάκρυα του πάθους», θα μας δώσετε μια μικρή γεύση;
Είμαστε πέντε χρόνια μετά. Ο Ανδρέας και η Λυδία έζησαν το πάθος και τον πόνο σε όλη τους τη διάσταση και θα έπρεπε να έχουν μάθει από τα λάθη τους. Δυστυχώς για εκείνους, όμως, έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν που τώρα έρχεται να ζητήσει δικαίωση. Οι δυο τους παρασύρονται από λάθη, μυστικά και ψέματα, ενώ πλέον νέοι εχθροί απειλούν την ευτυχία τους. Τώρα εκείνοι πρέπει να διασώσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν, που είναι η σχέση τους.

elena antoniou meta ta dakrya toy pathoys ekdoseis vakhikon
Πρόκειται για μια αμιγώς ερωτική ιστορία; Θα βρούμε πράγματα καθημερινά, που ίσως έχουμε ζήσει και εμείς οι ίδιοι;

Είναι μια βαθιά συναισθηματική ιστορία, που μπορεί να περιγράφει τη ζωή δύο πάμπλουτων επιχειρηματιών, του Ανδρέα και της Λυδίας, αλλά όσα αντιμετωπίζουν είναι η καθημερινότητα του καθενός μας, σε μυθιστορηματική πάντα διάσταση. Οικονομικά προβλήματα που προκαλούν εντάσεις, τσακωμούς, διαμάχες. Έλλειψη επικοινωνίας και εμπιστοσύνης που φέρνει προβλήματα στη σχέση. Ο τρόπος που η σχέση των γονιών επηρεάζει το παιδί... Μία σχέση για να αντέξει θέλει δουλειά και αυτό τονίζεται σε αυτό το βιβλίο. Όλα είναι βγαλμένα από τη ζωή. Έτσι και τα «Δάκρυα».

Να περιμένουμε και μια τρίτη συνέχεια;
Όχι, σίγουρα με το «Μετά τα Δάκρυα του Πάθους» ολοκληρώνεται οριστικά το ταξίδι του Ανδρέα και της Λυδίας. Τα είπαμε όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ