Βιβλιο

Η Kristin Hannah για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 9 Μαΐου

Η συγγραφέας του βιβλίου «Το αηδόνι» έρχεται για να συνομιλήσει με τους έλληνες αναγνώστες των βιβλίων της

69344622_10156942672578218_6480720064680034304_n.jpg
Κέλλη Κρητικού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kristin Hannah
Kristin Hannah © Charles Bush

Η Kristin Hannah έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Public Συντάγματος την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12.00.

H Kristin Hannah έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Public Συντάγματος την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12.00, για να συνομιλήσει με τους έλληνες αναγνώστες της και να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Kristin Hannah, Public Συντάγματος

Η Kristin Hannah έχει γράψει περισσότερα από είκοσι μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν μπει στη λίστα των best seller των New York Times. Πρώην δικηγόρος που εγκατέλειψε την καριέρα της για να γίνει συγγραφέας, ζει με τον σύζυγο και τον γιο της στις ΗΠΑ. Το μυθιστόρημά της «Το αηδόνι» έγινε διεθνές best seller με πωλήσεις άνω των τριών εκατομμυρίων παγκοσμίως, ενώ θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, όπως επίσης και το μυθιστόρημά της «Ο κήπος του χειμώνα». Στα βραβεία Goodreads Choice Awards 2018, το βιβλίο της «Αχανής μοναξιά» κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ιστορικού μυθιστορήματος.

«Είμαι μια πολύ ελεγχόμενη και πειθαρχημένη συγγραφέας. Σχεδιάζω πολύ προσεκτικά και δημιουργώ πολλά προσχέδια και τείνω να παραμένω αποστασιοποιημένη κατά τη διάρκεια των αρχικών φάσεων της συγγραφής. Μόνο κατά τα τελευταία στάδια έκδοσης –όταν το βιβλίο είναι έτοιμο– αντιλαμβάνομαι τη συναισθηματική επίδραση του έργου μου» δήλωσε στη συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν λίγο καιρό.

Με θάρρος, γοητευτική γραφή και διεισδυτική ματιά, η Kristin Hannah αποτυπώνει μοναδικά σε κάθε βιβλίο της τα ανθρώπινα συναισθήματα. Όλα τα βιβλία της που κυκλοφορούν στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος – «Το Αηδόνι», «Ο Κήπος του Χειμώνα» και η «Αχανής Μοναξιά» – φωτίζουν κομμάτια της ιστορίας και περιγράφουν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι ήρωές τους ως αποτέλεσμα των κοινωνικοπολιτικών συγκυριών.

Είσοδος Ελεύθερη, στο τμήμα βιβλίου στον 3ο όροφο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ