Θεατρο - Οπερα

Τo Άττις στο φημισμένο φεστιβάλ της Αυστρίας Art Carnuntum

Στο Ρωμαϊκό Στάδιο του Carnuntum θα παρουσιαστεί η performance ΕΞΟΔΟΣ με τη Σοφία Χιλλ.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το θέατρο ΑΤΤΙΣ στο Φεστιβάλ της Αυστρίας ART CARNUNTUM

Ο Θόδωρος Τερζόπουλος με το Θέατρο Άττις και την performance ΕΞΟΔΟΣ στο φημισμένο φεστιβάλ της Αυστρίας Art Carnuntum

Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα την επιστροφή του Διόνυσου θα πραγματοποιηθεί στο φημισμένο φεστιβάλ της Αυστρίας Art Carnuntum. Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Piero Bordin, διευθυντή του Art Carnuntum, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τον Μάρτιο του 2021. Νέα καλλιτεχνική διευθύντρια ορίστηκε η Constantina Bordin.

Στο πλαίσιο του διήμερου προγράμματος, παρουσιάζεται την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στο Ρωμαϊκό Στάδιο του Carnuntum, μισή ώρα από τη Βιέννη, η performance ΕΞΟΔΟΣ (συμπαραγωγή του ΕΠΚεΔ με το Θέατρο Άττις), με τη Σοφία Χιλλ, μια σκηνική σύνθεση μονολόγων από τις τραγωδίες Μήδεια, Άλκηστις, Αντιγόνη καθώς και χρησμών της Πυθίας.

Το Σάββατο 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συμπόσιο με θέμα την Επιστροφή του Διόνυσου. Συμμετέχουν, έκτός από τον Θεόδωρο Τερζόπουλο και οι Μάρω Νικολοπούλου, Σάββας Πατσαλίδης, Andrea Porcheddu, Frank Raddatz, Γιώργος, Σαμπατακάκης, Πηνελόπη Χατζηδημητρίου.. Θα ακολουθήσει επίδειξη της Μεθόδου από τον Σάββα Στρούμπο.

Το Θέατρο Άττις έχει υπάρξει σημαντικός συνεργάτης του φεστιβάλ Art Carnuntum και συμμετείχε πολλές φορές με παραστάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ