Θεατρο - Οπερα

Stand-Up Comedy Show με την Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή

Ένα show που θα χαρίσει στιγμές γέλιου και χαράς

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή: Η ηθοποιός, μοντέλο, YouTuber & TikToker παρουσιάζει το «Stand-Up Comedy Show» στο bar/restaurant Omikron2

Είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό για τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει μέσα από τα βίντεο της στο YouTube, από τα οποία δεν λείπει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός. Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή είναι ηθοποιός του θεάτρου, performer, influencer, YouTuber & TikToker, plus size μοντέλο και ένθερμη υποστηρίκτρια του body positivity που αποτελεί και το μήνυμά της.

This browser does not support the video element.

Πρόσφατα συμμετείχε στο μουσικό βίντεο του τραπ τραγουδιού των Mc Daddy x Greg, «Juicy», «σπάζοντας» τα στερεότυπα. Το τραγούδι βρέθηκε στις ελληνικές τάσεις του YouTube.

Δηλώνει απόλυτα απελευθερωμένη και αυτό το επικοινωνεί μέσα από τη δουλειά της. Πέρα από την επιτυχία στο YouTube, η Didi συγκεντρώνει σχεδόν 1.000.000 likes στο TikTok και είναι πολύ ενεργή εντός της πλατφόρμας.

Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή

Απόψε στις 20:00, η Didi θα ανέβει στη σκηνή του all day coffee bar restaurant Omikron2 στο Γκάζι για την πρεμιέρα του «Stand-Up Comedy Show» που υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό στιγμές γέλιου και χαράς, μιας και τόσο έλειψαν από την καθημερινότητα.


Info: Stand-Up Comedy Show. Omikron 2, Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων,Γκάζι
26/7, 20:00