Θεατρο - Οπερα

Success Stories 2019: Κατερίνα Βρανά

«Το 2020 θέλω να έχω έτοιμη την παράσταση στα αγγλικά για να την πάω στο εξωτερικό. Και κανένα Όσκαρ, κανένα Νόμπελ Ειρήνης, ξέρεις...»

Athens Voice
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 728
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Βρανά
Κατερίνα Βρανά © Σοφία Σφυρή

Κατερίνα Βρανά: Η stand up comedian κάνει τον απολογισμό της και μιλάει για τα σχέδιά της το 2020.

«Τη μαγική χρονιά που πέρασε κατάλαβα ότι μπορώ να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Κατάλαβα ότι ο κόσμος έρχεται να με δει και πως κατάφερα να κάνω παραστάσεις κι ας είμαι σχεδόν τυφλή, σχεδόν κουτσή και σχεδόν μουγκή! Για εμένα ήταν απίστευτο που ήρθε ο κόσμος να γελάσει με μια αρρώστια και να μοιραστεί μαζί μου και τα γέλια και το τι καλά πέρασα όντας παράλυτη!

» Το 2020 θέλω να έχω έτοιμη την παράσταση στα αγγλικά για να την πάω στο εξωτερικό. Θέλω επίσης να ξαναπάω στη Μαλαισία για Victory Tour. Και κανένα Όσκαρ, κανένα Νόμπελ Ειρήνης, ξέρεις...»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η μάνα μου με πέταξε στη θάλασσα» στην Πειραιώς 260
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η μάνα μου με πέταξε στη θάλασσα» στην Πειραιώς 260

Η παράσταση των Θέμη Πάνου και Βίλιας Χατζοπούλου επιστρέφει στη σκηνή στο πλαίσιο της φθινοπωρινής δέσμης δράσεων «Απόηχοι» του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY