Θεατρο - Οπερα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις «Τρεις Αδερφές» του Δημήτρη Καραντζά

Καριοφυλλιά Καρμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Αθηνά Μαξίμου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης έρχονται το 2020 στο Θέατρο Βεάκη

img-2444_1.jpg
Έρρικα Ρούσσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
a_sisters_promo_2473_1.jpg
© Γκέλυ Καλαμπάκα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράσταση του Δημήτρη Καραντζά «Οι Τρεις Αδερφές» του Άντον Τσέχωφ που θα ανέβει στις 17 Ιανουαρίου στο Θέατρο Βεάκη.

Μια καλή λύση εκκίνησης του σημερινού κειμένου θα ήταν να αραδιάσουμε τα δέκα και βάλε ονόματα ηθοποιών και συντελεστών για τα οποία έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε το πρώτο θεατρικό της νέας χρονιάς.

a_sisters_promo_862.jpg
© Γκέλυ Καλαμπάκα

Ο Δημήτρης Καραντζάς συνεχίζει τις σημαντικές συνεργασίες του και φέρνει επί σκηνής ένα από τα αγαπημένα έργα του Άντον Τσέχωφ στις 17 Ιανουαρίου του 2020 στο Θέατρο Βεάκη. 

a_sisters
© Γκέλυ Καλαμπάκα

Σε αυτό το σημείο, μήπως μπαίνουν τα ονόματα;

a_sisters_promo_1082.jpg
© Γκέλυ Καλαμπάκα

Καριοφυλλιά Καραμπέτη (με την οποία έσπασε το ρόδι της πρώτης συνεργασίας με απόλυτη επιτυχία φέτος στις «Νεφέλες»), Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσης, Υβόννη Μαλτέζου και Δημήτρης Πιατάς. 

Λίγα λόγια για το έργο: Η παράσταση επιχειρεί μια εκ νέου επίσκεψη στο έργο. Οι εμβληματικές ηρωίδες του Τσέχωφ μεγάλες πια, ξαναβουτάνε σε ένα τοπίο μνήμης, σε μια ειδική στιγμή που δεν μπορούν να ξεπεράσουν, στη στιγμή που υποσχόταν ελπίδα και αλλαγή.

a_sisters_promo_1469.jpg
© Γκέλυ Καλαμπάκα

Ένας οριοθετημένος χώρος όπου κατοικούνε αιώνια οι αναμνήσεις τους και ξεγλιστράνε όλα τα πρόσωπα που καθόρισαν τη μοίρα τους.

a_sisters_promo_876.jpg
© Γκέλυ Καλαμπάκα

Οι ήρωες του έργου ξαναέρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, με τον χρόνο και το πέρασμά του και σε μια επαναδιαπραγμάτευση της στιγμής που τους οδήγησε στην οδύνη.

a_sisters_promo_424.jpg
© Γκέλυ Καλαμπάκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ