Θεατρο - Οπερα

Βγαίνει ακόμα ο κόσμος «Ραντεβού»;

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Κοσμίδης αναζητά τον απόλυτο έρωτα στο θέατρο «Θησείον» και η Λένα Πλάτωνος υπογράφει με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
ΤΕΥΧΟΣ 693
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ραντεβού;» στο θέατρο Θησείον

Ένα «πάρτι» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Μια παράσταση με επτά ηθοποιούς που μοιράζονται πραγματικές ιστορίες δικές τους ή άλλων… ραντεβού και θα σε παρακινήσουν να συμμετάσχεις μέσω live chat στη σκηνική δράση. Χαμηλός φωτισμός, ηλεκτρονική μουσική, social media, datting apps, δύο οθόνες που θα σε βάλουν σε ρόλο πρωταγωνιστή. Ένα πάρτι με ποτά που μοιράζονται συνέχεια στο κοινό. Μια θεατρική εμπειρία που δίνει στους θεατές την ευκαιρία να τη βιώσουν και να γίνουν μέρος της, να γίνουν όποιοι πραγματικά θέλουν, και τους προειδοποιεί να μην απενεργοποιήσουν το κινητό τους. Μια παράσταση που σχεδιάστηκε ώστε να είναι προσβάσιμη και σε άτομα που δεν μιλούν ελληνικά, ανθρώπους με αναπηρίες και μη, όπως ο  Έρωτας.

«Ραντεβού;» στο θέατρο Θησείον

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Κοσμίδης εξερευνά τι είναι «έρωτας» στις μέρες μας και τι «Ραντεβού;», η «ιέρεια» της ηλεκτρονικής μουσικής Λένα Πλάτωνος υπογράφει την πρωτότυπη μουσική και στο θέατρο «Θησείον» ανεβαίνει μια παράσταση γεμάτη αναρτήσεις, φωτογραφίες, απευθείας μεταδόσεις για «να γνωριστούμε και να μη μείνουμε μόνοι ένα ακόμα βράδυ».

Στον καιρό των social media, των one night stands, των blinks και των apps, πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο Guide της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ