Θεατρο - Οπερα

Σε απευθείας μετάδοση το μιούζικαλ των «εκλεκτών» της Μποφίλιου

Η «Απλή μετάβαση» των Ευαγγελάτου και Καραμουρατίδη θα μεταδοθεί σε Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σητεία, Φούρνους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απλή μετάβαση
Απλή μετάβαση © Εθνικό Θέατρο / Γιάννης Μπουρνιάς

Το δίδυμο που έχει υπογράψει τις μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας Μποφίλιου και όχι  μόνο, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο Θέμης Καραμουρατίδης κάνουν στο Εθνικό Θέατρο την «Απλή μετάβαση».

Την ίδια ώρα, με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται η δράση Εθνικό Θέατρο απευθείας, όπου η τέταρτη μετάδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου, σε Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σητεία και Φούρνους. Το κοινό στις ακριτικές  περιοχές θα παρακολουθήσει σε απευθείας σύνδεση την παράσταση «Απλή μετάβαση» ένα μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Το πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν – σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι - παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Μέσα στον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν άλλες δυο απευθείας μεταδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο Athens Voice City Guide

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ