- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Ο Μπόι Τζορτζ αποσύρθηκε από την παράσταση που έπαιζε στο Λονδίνο μετά τις αντιδράσεις για τραγούδι υπέρ του Ισράηλ
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο Μπόι Τζορτζ αποσύρθηκε από την παράσταση που έπαιζε στο Λονδίνο μετά τις αντιδράσεις για τραγούδι υπέρ του Ισράηλ - Τι είπε ο μάνατζερ του
Την αποχώρησή του από το «Jesus Christ Superstar» στο London Palladium ανακοίνωσε ο Μπόι Τζορτζ, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του αμφιλεγόμενου φιλοϊσραηλινού τραγουδιού «We Will Dance Again», που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Ο μάνατζέρ του, Πολ Κέμσλεϊ, επιβεβαίωσε μέσω social media πως ο τραγουδιστής των Culture Club δεν θα συμμετάσχει τελικά στην παράσταση, ζητώντας συγγνώμη από όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια: «Η απόφαση ελήφθη με απόλυτο σεβασμό προς τους παραγωγούς, τη δημιουργική ομάδα και όλους τους συντελεστές».
Ο Κέμσλεϊ ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη της απόφασης, αναφέροντας: «Ο Τζορτζ δεν φοβήθηκε ποτέ να υπερασπιστεί τις προσωπικές του πεποιθήσεις και πάντα το σεβόμουν αυτό». Πρόσθεσε πως προέχει το συμφέρον του καλλιτέχνη, αλλά και ο σεβασμός προς την παραγωγή και τους συνεργάτες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Μπόι Τζορτζ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο έγραψε στο X: «Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή εσύ. Πότε θα καταλάβετε ότι δεν κάνετε τίποτα; Είναι ένα αστείο. Ακόμη και με εβραίους φίλους μου έρχομαι σε ρήξη. Η τρέλα δεν έχει όρια».
It doesn't matter what I think or what you think. When will you realise you're doing NOTHING! It's a fucking joke. I am even falling out with Jewish friends. The madness knows no bounds.
— Boy George (@BoyGeorge) July 30, 2026
Στο τραγούδι παρουσιάζει τη στρατιωτική απάντηση του Ισραήλ ως νόμιμη αντίδραση, τραγουδώντας: «Εσείς λέτε γενοκτονία, εγώ λέω πόλεμος. Όταν δέχεσαι επίθεση, γι' αυτό υπάρχει ο στρατός».
Αναφέρεται επίσης στο SuperNova, δηλώνοντας: «Στέκομαι στο πλευρό των Εβραίων. Δεν αισθάνομαι γενναίος, απλώς πρέπει να φερθώ σαν άνθρωπος», ενώ ασκεί κριτική σε καλλιτέχνες που στηρίζουν το Ισραήλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιτυχία της Έλα Λάνγκλεϊ «σαρώνει»
Η Δήμητρα Γαλάνη μιλά στην ATHENS VOICE με αφορμή την παράσταση «Ακόμα κι αν φύγεις...» στην ΕΛΣ
Θα είναι σύμμαχος ο καιρός;
Τι ήταν αυτό που πραγματικά κάνει τον Κολτρέιν τόσο σημαντικό
Στη συναυλία θα συμμετέχουν πάνω από 250 μουσικοί από διάφορες ορχήστρες και χορωδίες -ανάμεσά τους η Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
H πρώτη νέα κυκλοφορία της μετά το άλμπουμ «The Life of a Showgirl»
Ο διεθνής παραγωγός κλείνει το φεστιβάλ στον κήπο του Goethe-Institut
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά τα σχόλια της τραγουδίστριας για τον Μάκλμορ και την Παλαιστίνη
Η επιλογή του τραγουδιού θα γίνει μέσω τριών βραδιών, δύο ημιτελικών και του τελικού
Το εξαιρετικό τρίο παραδοσιακής παλαιστινιακής μουσικής μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν τη συναυλία τους στο Λόφο Φιλοπάππου
Ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί αποσπάσματα από τα σχολικά ημερολόγιά του
Η πρώτη καλλιτέχνιδα που παραλαμβάνει το νέο βραβείο Artist-Director
Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» θα πραγματοποιήσει εορταστικές εμφανίσεις σε αρένες
Ο μουσικός κάλεσε το κοινό να μην τηρεί ουδέτερη στάση απέναντι στη σύγκρουση
Η προσιτή τιμή και οι νέες κυκλοφορίες οδηγούν την αναγέννηση των φυσικών μέσων
Το Φεστιβάλ έρχεται από τη Λέσβο στην Αθήνα για μια μόνο βραδιά, με σπουδαίους διεθνείς και Έλληνες μουσικούς
Ο Σκωτσέζος μουσικός αποθεώθηκε στο Σάο Πάολο γράφοντας εκ νέου ιστορία
Στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του Kworb – Στις 28 από τις 50 θέσεις του ελληνικού Top 50 του Spotify τα τραγούδια του.
Η ράπερ δηλώνει περήφανη για τη στήριξή της στον πρόεδρο των ΗΠΑ, παρά τις αντιδράσεις
«Ο κόσμος δεν θέλει να παρακολουθεί μια μηχανή που είναι τέλεια», δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής των Police
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.