Μουσικη

Αιματηρό ατύχημα on stage για τον Λόγκαν Χέντερσον - Διακόπηκε η συναυλία

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιματηρό ατύχημα on stage για τον Λόγκαν Χέντερσον - Διακόπηκε η συναυλία
© loganhenderson/instagram

Αιματηρό ατύχημα on stage για τον Λόγκαν Χέντερσον - Διακόπηκε η συναυλία

Ο Λόγκαν Χέντερσον έτρεξε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο πάνω στη σκηνή. Ο ποπ σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία με το μεγάλο τραύμα μετά τον τραυματισμό του στην Κρακοβία της Πολωνίας, την Πέμπτη. Σύμφωνα με το TMZ, ο 36χρονος τραγουδιστής των Big Time Rush γλίστρησε σε ένα σκηνικό στοιχείο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, Τζέιμς Μάσλοου, Κάρλος ΠέναΒέγκα και Κένταλ Σμιθ, κατά τη διάρκεια μιας δυναμικής εκτέλεσης του τραγουδιού «Love Me Love Me».

Ο Κάρλος ΠέναΒέγκα καθησύχασε άμεσα το κοινό, λέγοντας ότι ο Χέντερσον είναι καλά. Ο ίδιος ο Χέντερσον μοιράστηκε αργότερα στα Instagram Stories τη φωτογραφία με το αιματηρό γόνατο, διαβεβαιώνοντας ότι είναι «εντάξει». Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ευχαρίστησε το κοινό της Κρακοβίας και εξήγησε πως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την παράσταση, καθώς χτύπησε αρκετά σοβαρά το γόνατό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Ο Χέντερσον τόνισε ότι οι γιατροί τον φροντίζουν και θα αναρρώσει γρήγορα, ενώ προειδοποίησε όσους έχουν «αδύναμο στομάχι» να μην κοιτάξουν τη φωτογραφία του αιματηρού γόνατου. Ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξη και τους διαβεβαίωσε ότι όλα πάνε καλά. Η μπάντα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη για το Real Life Worldwide Tour, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο, και πρόσφατα μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους στη Γερμανία, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την ευρωπαϊκή περιοδεία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY