Γιώργος Μαζωνάκης: Επιστρέφει στη σκηνή στην «Ταράτσα» του Φοίβου Δεληβοριά
Η συνεργασία - έκπληξη στο Άλσος σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση μετά την πρόσφατη περιπέτειά του
Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει δυναμικά με ζωντανή εμφάνιση στην «Ταράτσα του Φοίβου» στο Άλσος, δίπλα στον Φοίβο Δεληβοριά και τη Χριστίνα Σαμαρά.
Μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική συνάντηση ετοιμάζεται για την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στο «Θέατρο Άλσος», καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανιστεί ζωντανά στην «Ταράτσα του Φοίβου».
Η εμφάνισή του Γιώργου Μαζωνάκη, που έχει τον χαρακτήρα έκπληξης, είναι η πρώτη μετά τα πρόσφατα γεγονότα που τον έφεραν στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής θα είναι καλεσμένος του Φοίβου Δεληβοριά σε μια από τις τελευταίες παραστάσεις της φετινής σεζόν, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκεται και η Χριστίνα Σαμαρά.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φοίβος Δεληβοριάς έδωσε το στίγμα της βραδιάς, προαναγγέλλοντας «κάτι μαγικό» και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συνεργασία με τον Μαζωνάκη θα δώσει μια άλλη διάσταση στο φετινό φινάλε της «Ταράτσας».
«Πώς θα σας φαινόταν αν η παράστασή μας της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου γινόταν στην «Ταράτσα του Μαζώ»; Νομίζω δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Κάτι μαγικό έρχεται, «ένα θαύμα» που λέει κι ο φίλος μου. Στο Άλσος θα περάσουμε παρέα αυτό το στάδιο, γιατί ανήκουμε σε μας -και στα όνειρά μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Η ανακοίνωση προκάλεσε άμεσο ενδιαφέρον, καθώς η εμφάνιση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τις νομικές ενέργειες του τραγουδιστή, ο οποίος κατέθεσε μηνύσεις κατά συγγενικών του προσώπων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Με κοντά στις 300.000 προβολές μέσα σε 48 ώρες
Ακούστε και τα 28 τραγούδια
Αποκαλύφθηκαν τα 14 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Sing for Greece 2026
Ακούστε τα ολόκληρα για πρώτη φορά
Στις 20 Ιανουαρίου, μια βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια με έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντονίν Ντβορζάκ
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης, το Half Note, την ΕΒΕ και το Ίδρυμα Θεοχαράκη
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνα
H οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2027
Το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στις 17:00 στην ΕΡΤ1
Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού ποπ σταρ κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου
65 χρόνια πορείας στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση σε μια ζωή γεμάτη από ελληνικό τραγούδι
Ο Σπαρτιάτης ράπερ αποκάλυψε τις πρώτες ρίμες από τα νέα του τραγούδια με ένα ατμοσφαιρικό φιλμ του Απόστολου Ζυγούρη
Η επανέκδοση ενός δίσκου-σταθμού στην ιστορία της τζαζ
Από τον Φραντσέσκο Πιεμοντέζι στον Λούκας Στέρνατ και το πιανιστικό σύνολο Piandemonium
Ένα τραγούδι για το σώμα και την ανάγκη απελευθέρωσης
Πρωτότυπες ζωντανές συναντήσεις όπου οι καλλιτέχνες μιλούν ανοιχτά και η μουσική γίνεται σχέση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.