Ρίτσαρντ Άσκροφτ: Κυκλοφόρησε το νέο single «Lovin’ You» από το επερχόμενο άλμπουμ του
Ο πρώην frontman των Verve παρουσιάζει το ομότιτλο τραγούδι του νέου δίσκου, λίγο πριν βγει σε περιοδεία με τους Oasis
Λίγο πριν την περιοδεία του με τους Oasis, ο Ρίτσαρντ Άσκροφτ μοιράζεται το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του «Lovin’ You» - Kυκλοφορεί 10 Οκτωβρίου.
Ο πρώην frontman των Verve Ρίτσαρντ Άσκροφτ μοιράστηκε το ομότιτλο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του, «Lovin’ You».
Πριν ενωθεί με τους Oasis στην ιστορική τους περιοδεία «Live ’25», ο Ρίτσαρντ Άσκροφτ ανακοίνωσε το έβδομο στούντιο άλμπουμ του, «Lovin’ You», νωρίτερα φέτος. Ακολουθεί το «Natural Rebel» του 2018 και το «Acoustic Hymns, Vol. 1» του 2021.
Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου, με τραγούδια που γράφτηκαν από τον πρώην frontman των Verve, ο οποίος έκανε την παραγωγή του άλμπουμ μαζί με τον Κρις Πότερ και τον Εμρέ Ραμαζάνογλου.
Το νέο single ξεχωρίζει, καθώς περιέχει το εμβληματικό riff από το «Classical Gas» του κιθαρίστα Μέισον Γουίλιαμς, ο οποίος μάλιστα έδωσε την έγκρισή του και πιστώνεται ως συνδημιουργός.
Το «Lovin’ You» θα κυκλοφορήσει σε τυπικό μαύρο βινύλιο, CD και ψηφιακές μορφές, μαζί με μια σειρά από αποκλειστικές εκδόσεις βινυλίου: το επίσημο κατάστημά του προσφέρει ένα πορτοκαλί βινύλιο, το Amazon UK έχει μια κανονική πορτοκαλί έκδοση και επιλεγμένα ανεξάρτητα καταστήματα θα διαθέτουν μια μπλε έκδοση.
Πριν από την έναρξη των συναυλιών ως support για τους θρύλους της Britpop, Oasis, ο Άσκροφτ είχε πει ότι είχε δηλώσει στον Νόελ Γκάλαχερ ότι ήταν «ο μόνος» που θα μπορούσε να ανοίξει τις συναυλίες των Oasis στις περιοδείες επανένωσής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Συμμετείχε μαζί με τους Cast στην περιοδεία που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα. Κατά τη διάρκεια των πέντε συναυλιών στο Heaton Park στο Μάντσεστερ, των πέντε από τις επτά sold-out στάσεις τους στο Wembley Stadium στο Λονδίνο, των δύο στάσεων στο Scottish Gas Murrayfield Stadium στο Εδιμβούργο και των δύο στάσεων στο Croke Park στο Δουβλίνο, και οι δύο έχουν κερδίσει το κοινό.
Αναλογιζόμενος την περιοδεία μέχρι στιγμής, ο Άσκροφτ μοιράστηκε πρόσφατα κάποια κολακευτικά λόγια για τον Λίαμ Γκάλαχερ και τον επαίνεσε για την πειθαρχία που είχε στον δρόμο, αποκαλύπτοντας ότι τον είχε δει μόνο στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας επανένωσης.
Η παρουσία του στις συναυλίες έχει δημιουργήσει ένα νέο ενδιαφέρον για τον ήχο του, με τον καλλιτέχνη να ετοιμάζεται τώρα να δώσει τη μεγαλύτερη περιοδεία στην καριέρα του ως headliner στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι σήμερα.
Glasgow sold out! Tickets for other dates going fast, get yours here: https://t.co/bYDybIku07 pic.twitter.com/4Lpul9o2XG
— Richard Ashcroft (@richardashcroft) August 15, 2025
Στις προηγούμενες ημερομηνίες των Oasis στο Κάρντιφ, ο Άσκροφτ απάντησε σε έναν θαυμαστή των Oasis που έγινε viral αφού έψαξε στο Shazam το «Bittersweet Symphony» των Verve. Αργότερα αναφέρθηκε στη στιγμή στην πρώτη συναυλία στο Μάντσεστερ, αστειευόμενος: «Βγάλτε τα Shazam σας!»
Επιπλέον, ο Λίαμ Γκάλαχερ αφιέρωσε το «Cast No Shadow» των Oasis στον «έναν και μοναδικό Ρίτσαρντ Άσκροφτ».
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Με κοντά στις 300.000 προβολές μέσα σε 48 ώρες
Ακούστε και τα 28 τραγούδια
Αποκαλύφθηκαν τα 14 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Sing for Greece 2026
Ακούστε τα ολόκληρα για πρώτη φορά
Στις 20 Ιανουαρίου, μια βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια με έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντονίν Ντβορζάκ
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης, το Half Note, την ΕΒΕ και το Ίδρυμα Θεοχαράκη
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνα
H οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2027
Το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στις 17:00 στην ΕΡΤ1
Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού ποπ σταρ κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου
65 χρόνια πορείας στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση σε μια ζωή γεμάτη από ελληνικό τραγούδι
Ο Σπαρτιάτης ράπερ αποκάλυψε τις πρώτες ρίμες από τα νέα του τραγούδια με ένα ατμοσφαιρικό φιλμ του Απόστολου Ζυγούρη
Η επανέκδοση ενός δίσκου-σταθμού στην ιστορία της τζαζ
Από τον Φραντσέσκο Πιεμοντέζι στον Λούκας Στέρνατ και το πιανιστικό σύνολο Piandemonium
Ένα τραγούδι για το σώμα και την ανάγκη απελευθέρωσης
Πρωτότυπες ζωντανές συναντήσεις όπου οι καλλιτέχνες μιλούν ανοιχτά και η μουσική γίνεται σχέση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.