- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Black Sabbath στη σκηνή για τελευταία φορά - Με την αυθεντική σύνθεσή τους
Ιστορική εμφάνιση στις 5 Ιουλίου στο Μπέρμιγχαμ - Ξεκινά τον Φεβρουάριο η προπώληση
Έπειτα από 20 χρόνια, η θρυλική ορίτζιναλ τετράδα των Black Sabbath στη σκηνή για μία τελευταία φορά - Στις 5 Ιουλίου 2025 στο Μπέρμιγχαμ
Η θρυλική ορίτζιναλ τετράδα των Black Sabbath θα ανέβει στη σκηνή για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, για ένα και μοναδικό τελευταίο σόου.
Το εμβληματικό συγκρότημα heavy metal των Black Sabbath θα εμφανιστεί σε μια μοναδική συναυλία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, αυτό το καλοκαίρι, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.
Στη συναυλία της 5ης Ιουλίου 2025, που θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του συγκροτήματος στο Μπέρμιγχαμ, θα εμφανιστεί το αυθεντικό κουαρτέτο του γκρουπ: Ο Όζι Όσμπορν, ο κιθαρίστας Τόνι Αϊόμι, ο μπασίστας Γκίζερ Μπάτλερ και ο ντράμερ Μπιλ Γουόρντ.
Ιστορική εμφάνιση των Black Sabbath με την αυθεντική τους σύνθεση
Το συγκρότημα ήταν από τους πρωτοπόρους της heavy metal μουσικής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, με πλειάδα δίσκων και κλασικές επιτυχίες, όπως τα "War Pigs", "Paranoid" και "Iron Man".
Από την τελευταία τους συναυλία το 2005, οι Black Sabbath έπαιξαν σε κάποιες συναυλίες, αλλά ποτέ με την αρχική, ορίτζιναλ σύνθεση τους.
Στις 5 Ιουλίου 2025, στο Villa Park, θα βρεθούν αρκετά ακόμη είδωλα του heavy metal: Metallica, Slayer, Pantera, Alice in Chains, Lamb Of God και Anthrax, που θα "ανοίξουν" τη συναυλία πριν από το «τελευταίο σόου», όπως χαρακτηρίζεται, των Black Sabbath.
Τα κέρδη από τη συναυλία με τίτλο "Back to the Beginning", θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας του Πάρκινσον, τόνισαν οι διοργανωτές.
Όζι Όσμπορν: Επιστρέφω στον τόπο όπου γεννήθηκα
Ο Όζι Όσμπορν, ο χαρισματικός frontman του γκρουπ, αποχώρησε από το συγκρότημα το 1979, λόγω καταχρήσεων ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ και συνέχισε να ακολουθεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη σόλο καριέρα. Το 2020 αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με τη νόσο Πάρκινσον.
«Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στον τόπο που γεννήθηκα», είπε ο 76χρονος Όσμπορν σε ανακοίνωσή του. «Πόσο ευλογημένος είμαι που το κάνω με τη βοήθεια ανθρώπων που αγαπώ. Το Μπέρμιγχαμ είναι το πραγματικό σπίτι της metal μουσικής».
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Η ανάρτησή της στο Instagram
65 χρόνια μετά την ηχογράφηση του «Weiße Rosen aus Athen»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.