Μουσικη

Ο Τόνι Αϊόμι έκανε εμφάνιση - έκπληξη στην παράσταση «Black Sabbath: The Ballet»

Πρεμιέρα στο Βασιλικό Θέατρο του Μπέρμιγχαμ - Ανέβηκε στη σκηνή για το «Paranoid»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τόνι Αϊόμι: Εμφανίστηκε στην παράσταση «Black Sabbath: The Ballet» - Η πόλη του Μπέρμιγχαμ τίμησε το έργο του σπουδαίου βρετανικού ροκ συγκροτήματος.
Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου του Μπέρμιγχαμ © Instagram/Toni Iommi

Τόνι Αϊόμι: Εμφανίστηκε στην παράσταση «Black Sabbath: The Ballet» - Η πόλη του Μπέρμιγχαμ τίμησε το έργο του σπουδαίου βρετανικού ροκ συγκροτήματος.

Ο Τόνι Αϊόμι, ο βιρτουόζος κιθαρίστας των Black Sabbath του οποίου ο ήχος σφράγισε τη σκηνή του σκληρού ροκ, πραγματοποίησε μια ανέλπιστη εμφάνιση στη σκηνή.

Το ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος φρόντισε να μην απουσιάζει σε μια σημαντική περίσταση, καθώς ένας από τους πολιτιστικούς οργανισμούς της πόλης του, τίμησε το μουσικό έργο της ζωής του.

Στο Βασιλικό Θέατρο του Μπέρμιγχαμ έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Black Sabbath: The Ballet», προς τιμήν της μπάντας η οποία πιθανότατα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δώρα της αγγλικής πόλης προς τον υπόλοιπο κόσμο, και ο Τόνι Αϊόμι εξέπληξε το πλήθος συμμετέχοντας στην ορχήστρα.

Το 2020, ο Κουβανός σταρ του μπαλέτου Κάρλος Ακόστα έγινε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Βασιλικού Θεάτρου του Μπέρμινχαμ.

Ο Ακόστα αναζητούσε μια ιδέα που θα βοηθούσε στην πώληση εισιτηρίων στο Μπέρμιγχαμ και θα προσέλκυσε την προσοχή του κόσμου και σκέφτηκε μία παράσταση μπαλέτου σε μουσική των Black Sabbath.

Τόνι Αϊόμι: «Paranoid» στα 75 του για τις ανάγκες μπαλέτου

Ο Ακόστα συναντήθηκε με τον Τόνι Αϊόμι, ο οποίος αρχικά ήταν δύσπιστος αλλά εντυπωσιάστηκε με το πάθος του χορογράφου και πρώην χορευτή.

Black Sabbath - The Ballet Performance Trailer

Στην πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Birmingham Hippodrome, κιθαρίστας ήταν ο ίδιος ο Αϊόμι.

Ο 75χρονος κιθαρίστας ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε το κλασικό τραγούδι των Black Sabbath «Paranoid» περιτριγυρισμένος από χορευτές.

Black Sabbath ballet : The unlikely Birmingham collaboration between Tony Iommi and Carlos Acosta

Νωρίτερα φέτος, ο Τόνι Αϊόμι εξήγησε δήλωσε η παράσταση μπαλέτου για τους Black Sabbath τον βοήθησε να δει τη μουσική του συγκροτήματος υπό ένα εντελώς νέο πρίσμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ