- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Sold out η παράσταση του Slimane στο Παλλάς - Ανοίγει προπώληση εισιτηρίων για 2η εμφάνιση
Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ
Slimane: Sold out η παράσταση στο Παλλάς - Νέα παράσταση στις 16 Φεβρουαρίου - Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ
O Slimane που μάγεψε με την εμφάνισή του στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το «Mon Amour», έρχεται στην Ελλάδα όχι μόνο για μια παράσταση στο στο Θέατρο Παλλάς.
Ο τραγουδιστής του έρωτα, ο Slimane έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό κάτι που φάνηκε από το sold out της πρώτης παράστασής του στο Θέατρο Παλλάς στις 15 Φεβρουαρίου 2025. Μόλις μέσα σε 8 ώρες τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αλλά όσοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση, θα έχουν ακομή μια ευκαιρία.
Ρεκορ για τον Slimane στο Παλλάς
Η Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. ευχαριστούν το κοινό, που αθρόα ανταποκρίθηκε και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν τη συμφωνία για την επανάληψη του ρεσιτάλ.
Η προπώληση ανοίγει εδώ σήμερα 31/5/2024 στις 18:00.
Έσπασε όλα τα ρεκόρ το «Mon Amour» του Slimane στη Γαλλία
Μπορεί ο Slimane με το «Mon Amour» να μην κέρδισε τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε αλλά είναι ένα από τα τραγουδία που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν. Ο Γάλλος ερμηνευτής «μάγεψε» με την εμφάνισή του αποκλειστικά και μόνο στη φωνή του, χωρίς εφέ και σκηνικές παρουσίες, κάνοντας όλα τα social media να... παραληρούν μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Η ερμηνεία του στον τελικό ήταν συγκλονιστική, ειδικότερα τη στιγμή που τραγουδούσε 2 μέτρα μακριά από το μικρόφωνο. Ο Slimane και η Γαλλία βρέθηκαν στην 4η θέση αλλά στη χώρα το κομμάτι «σαρώνει».
Μέσα σε 24 ώρες το Mon Amour έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify και ο ίδιος ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία.
Ο τραγουδιστής, με βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή ‘σπάσαμε’ ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streaming στον κόσμο στο Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000.
»Δεν επικεντρώνομαι ποτέ στα charts, αλλά πρόκειται για κάτι τόσο φανταστικό που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο για να σας ευχαριστήσω. Και το καλύτερο της ιστορίας είναι ότι σπάσαμε ξανά το ρεκόρ τη Δευτέρα. Δηλαδή, τα καταφέραμε δυο διαδοχικές ημέρες!
Είναι τρελό. Για τη γαλλική γλώσσα. Για τη γαλλική μουσική. Για εμένα. Για εμάς. Δεν θα μιλήσω άλλο, γιατί είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τα κλάματα. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω. Ό,τι συμβαίνει είναι τρελό. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ» ανέφερε ο Slimane.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ποιος είναι ο Slimane
Ο Slimane είναι 34 ετών και έγινε ε γνωστός κερδίζοντας στην 5η σεζόν της γαλλικής έκδοσης του The Voice. Από τότε, ο Slimane ξεκίνησε μια εντυπωσιακή σόλο καριέρα και είχε πάνω από 25 τραγούδια στο γαλλικό Chart Singles, συμπεριλαμβανομένου ενός νούμερο ένα σινγκλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Η ανάρτησή της στο Instagram
65 χρόνια μετά την ηχογράφηση του «Weiße Rosen aus Athen»
Στη σκηνή με τη Ντούα Λίπα για την ακουστική εκτέλεση του «Antología»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.