Μουσικη

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «I Am: Céline Dion» με την εμβληματική σταρ να δακρύζει μιλώντας για την ασθένειά της

Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«I Am: Céline Dion» : Το τρέιλερ με τις άγνωστες πτυχές της Σελίν Ντιόν
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «I Am: Céline Dion» με την εμβληματική σταρ να δακρύζει μιλώντας για την ασθένειά της © Prime Video/Youtube

«I Am: Céline Dion»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ - Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία αλλά και τη μάχη που χρειάστηκε να δώσει τα τελευταία χρόνια για να αντιμετωπίσει το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Αφού ανέβαλε αρκετές από τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας της τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη νευρολογική διαταραχή που αλλάζει τη ζωή της, η οποία δημιουργεί σπασμούς που επηρεάζουν την ικανότητά της να περπατάει και να χρησιμοποιεί τις φωνητικές της χορδές για να τραγουδάει όπως συνήθιζε.

I Am: Celine Dion - Official Trailer | Prime Video

«I Am: Céline Dion»: Ένα ντοκιμαντέρ για την Σελίν Ντιόν όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Το τρέιλερ του «I Am: Céline Dion» δείχνει αρχειακό και παρασκηνιακό υλικό από όλη την καριέρα της Dion, καθώς και νέες συνεντεύξεις με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια καθώς παλεύει με τη διάγνωσή της. Σε κάποιο σημείο, ξεσπά σε δάκρυα καθώς αφηγείται τις πρόσφατες προκλήσεις που αντιμετώπισε για την υγεία της.

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια παράσταση, ξέρεις. Είναι δύσκολο να ακυρώσεις ένα σόου", λέει στο τρέιλερ. «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν ένας αγώνας. Μου λείπει τόσο πολύ. Οι άνθρωποι, μου λείπουν. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Δεν θα σταματήσω».

«Δεν πρόκειται για μια εκτεταμένη ματιά στη ζωή και την εποχή της εμβληματικής τραγουδίστριας της ποπ, αλλά για ένα στιγμιότυπο μιας κρίσιμης περιόδου της καριέρας της. Το ντοκιμαντέρ «I Am: Céline Dion» καλύπτει περίπου ένα χρόνο και καταγράφει τη μάχη της Σελίν Ντιόν με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome. Στην περίπτωση της Σελίν Ντιόν, η ασθένεια σταμάτησε το βιοπορισμό της και την ικανότητά της να εμφανίζεται», αναφέρει το Variety.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.