Μουσικη

Fresh Voices Sessions by Voice 102,5: Irene και THALIAH στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Μετά από τα δυο ξεχωριστά sessions, ακολουθεί μια πρωτότυπη συζήτηση-συνέντευξη με τους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή του κοινού

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fresh Voices Voice 102,5: Irene και THALIAH
Fresh Voices Voice 102,5: Irene και THALIAH

Fresh Voices Sessions by Voice 102,5 - Irene και THALIAH: Ένα εκρηκτικό live στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Το νέο project του VOICE 102.5 σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31), παρουσιάζει τις καινούργιες φωνές της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να γνωρίσουν καλύτερα την αθηναϊκή σκηνή. Μετά από τα δυο ξεχωριστά sessions, ακολουθεί μια πρωτότυπη συζήτηση-συνέντευξη με τους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή του κοινού. Τη Δευτέρα 20 Mαΐου στις 20:00 δύο νέες φωνές της αθηναϊκής soul σκηνής, Irene και T H A L I A H, σε μια εκρηκτική βραδιά.

THALIAH

T H A L I A H
T H A L I A H

Οι T H A L I A H, δημιουργήθηκαν από μουσικούς με παράλληλη πορεία σε σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής, όταν αποφάσισαν να δώσουν χώρο και χρόνο στην παρέα τους και να μετουσιώσουν τα κοινά τους ακούσματα από blues, rock, soul και gospel μουσικές σε δικές τους, πρωτότυπες συνθέσεις.

Ο ήχος της μπάντας διαμορφώνεται από τις πολυφωνίες της Θάλειας Παλιβίδα και τη διάθεση των μουσικών να πειραματιστούν. Αυτές ακριβώς οι δυναμικές αποτυπώνονται στο πρώτο τους ep με τίτλο «Out of the blue». Πρόκειται για ένα live recording που διαγράφει τροχιά σε «feeling blue» ουρανούς. Η ηχογράφηση, η μίξη και η γενική επιμέλεια της παραγωγής έγινε από τον Κωσταντίνο Τσιώλη, στο στούντιο της μπάντας, σε μία γειτονιά του Ψυρρή. Η επιλογή της ζωντανής ηχογράφησης δεν είναι καθόλου τυχαία για τους T H A L I A H. Η δημιουργία ενός ζεστού, άμεσου και οργανικού ήχου είναι βασικό ζητούμενο και στοιχείο της μουσικής τους, αλλά και των ζωντανών εμφανίσεών τους.

Η μπάντα πλαισιώνεται στις live εμφανίσεις από δύο τραγουδίστριες, με το δικό τους αποτύπωμα στη μουσική σκηνή, τις Κατερίνα Κοζαδίνου και Καρολίνα Γιαννακοπούλου, οι οποίες έχουν αναλάβει τα φωνητικά μέρη.

  • Θάλεια Παλιβίδα, Vocals 
  • Νίκος Κώνστας, Guitars 
  • Δημήτρης Γρηγοριάδης, Drums 
  • Γιάννης Κατσάνος, Bass 
  • Διονύσης Παλέρμος, Keys

IRENE

Ειρήνη Παργινού
Ειρήνη Παργινού

Η IRENE (aka Ειρήνη Παργινού) έχει ξεχωρίσει ως μια από τις πλέον αναγνωρισμένες παρουσίες στην ελληνική r&b/soul σκηνή. Μεγάλωσε στην Αθήνα και πέρασε κάποια χρόνια τραγουδώντας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας σε παραγωγές μιούζικαλ, παίζοντας σε clubs και ρουφώντας την urban κουλτούρα των δύο μητροπόλεων, την οποία παρουσίασε στο πρώτο της album «Time 2 Love» σε παραγωγή του RSN, το οποίο απέσπασε κολακευτικά σχόλια από δημοσιογράφους σε Ελλάδα και διεθνώς και κυκλοφορεί σε βινύλιο από την Mind The Wax και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Όλα τα μεγάλα ελληνικά media έχουν προβάλλει την ίδια και τη μουσική της με συνεντεύξεις και θετικά reviews. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο ΚΠΙΣΝ στα πλαίσια του Wow festival και πριν λίγο καιρό παρουσίασε το νέο της τραγούδι Movie love.

Carpano Antica Formula

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.