Μουσικη

Fresh Voices Sessions by Voice 102,5: Οι Amalia & the Architects και Sophie Lies στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Κερδίστε διπλή πρόσκληση με ποτό για τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Fresh Voices Sessions by Voice 102,5: Κερδίστε διπλή πρόσκληση για τους Amalia & the Architects και Sophie Lies στο Γαλλικό Ινστιτούτο

O Voice 102,5 δίνει για ακόμη μια φορά  το «φρέσκο» ραντεβού του στην πόλη με πολλή μουσική και τραγούδι. Το νέο project του VOICE 102,5, Fresh Voices Sessions σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, αυτή τη φορά φιλοξενεί τους Amalia & The Architects και Sophie Liesσε μία ιδιαίτερα καλλιτεχνική βραδιά τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00. 

Διαγωνισμός: Κερδίστε πρόσκληση για τη συναυλία του Voice 102.5 με τους Amalia & The Architects και Sophie Lies

Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση, στέλνοντας SMS στο54301γράφοντας: VOICE1025(κενό) FRESHVOICES και το ονοματεπώνυμό σας (Χρέωση:0,34 ευρώ ανά sms με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας). Η βραδιά θα έχει γεύση Disaronno VelvetΔροσερό και αναζωογονητικά απαλό με την απαράμιλλη γεύση του Disaronno. Απολαύστε υπεύθυνα.

Amalia & the Architects και Sophie Lies

Fresh Voices Session: Το νέο project του Voice 102,5

Το νέο project του VOICE 102,5, Fresh Voices Sessions σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρουσιάζει τις καινούργιες φωνές της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να γνωρίσουν καλύτερα την αθηναϊκή σκηνή. Καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή του Γαλλικού ινστιτούτου σε ένα back to back live session κάθε μήνα. Το πρώτο live session ήταν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 με το συγκρότημα των Man Called Shadow, ακολούθησε το 2ο τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου με τον George Gaudy και τους Hume Assine, το τρίτο τη Δευτέρα 11 Μαρτίου με τους Amnesia Pills και τον Τάσο Μελετόπουλο. Μετά από τα ξεχωριστά sessions, ακολουθεί μια πρωτότυπη συζήτηση-συνέντευξη με τους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή του κοινού.