Μουσικη

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει το «Zάρι» συνοδεία ζουρνά και κλαρίνου

Το τραγούδι βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προγνωστικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι φέρνει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι;

Eurovision: Η unplugged εκδοχή για το «Ζάρι» 

Το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube δημοσίευσε την πρώτη live εκτέλεση του τραγουδιού «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που ανέβηκε δείχνει την πρώτη εκδοχή του κομματιού, με ζωντανή ορχήστρα. Υπό αυτό το πρίσμα, θα γίνει πιο ξεκάθαρη η εικόνα των φαβορί που αυτή την ώρα στην πρώτη θέση τα τελευταία 24ωρα φιγουράρει η Ελβετία με το «Code». Δεύτερη βρίσκεται η Κροατία ενώ στην τρίτη θέση των στοιχημάτων συναντάμε την Ιταλία και ακολουθούν οι Oλλανδία, Ουκρανία, Βέλγιο και Γαλλία. Η Ελλάδα από την 7η θέση, έχει κατέβει στην 8η.

Marina Satti - ZARI (Unplugged) | Greece 🇬🇷 | #EurovisionALBM

«Zάρι» Πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές στο Youtube

Το τραγούδι «Ζάρι» έχει συγκεντρώσει αθροιστικά σχεδόν 10,5 εκατ. προβολές στο YouTube. Επισημαίνεται ότι το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 έχει αναρτηθεί σε τρία κανάλια της πλατφόρμας – στο κανάλι της ΕΡΤ, στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και στο κανάλι του μουσικού διαγωνισμού. Ακόμα, στο Spotify, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σημειώνει αξιόλογη πορεία αφού, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (08/04), έχει καταγράψει σχεδόν 6,4 εκατ. streams.

Eurovision: Πότε είναι ο διαγωνισμός - Πότε εμφανίζεται η Ελλάδα

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου. Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία. Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ